Frank

Gute Qualität der Shirts aber ziemlich langsame Webseite.

Philip

Mijn plek voor maatoverhemden! Bivolino heeft mooie stoffen en een goede kwaliteit-prijs verhouding. Via de chat-mode is contact erg gemakkelijk en vriendelijk.

Mogelijkheid ontbreekt om - anders dan na contact - iets afwijkende maatvoering (bv. korte romp, maar extra mouwlengte) door te geven.
Verschil tussen ruim, normaal en slim fit is niet...
Verschil tussen ruim, normaal en slim fit is niet toegelicht (wat betekent dat voor mijn maat in smallere/ruimere borstomvang en buikomvang bijvoorbeeld).

DH

Kundenfreundlich, gute Qualität und paßgenau - gerne wieder.

Tim

Really easy (and fun!) to design, and the shirt quality was even above what I expected, so I ordered another 4 (which are also great)!

Patrick Debus

Qualité et rapidité...à recommander!

Amandine

Great Quality. Excellent customer services!

Richard

Ik vind vooral een goede klantenservice belangrijk. Ik moet zeggen dat er altijd snel gereageerd wordt

Het is beter op de stofstalen gratis te leveren, het is tenslotte de basis om te bestellen. Eenvoudiger maken om direct maten aan te passen in het profiel.

G.W.

Good fitting, well finished shirt, at the fraction of the cost of a true bespoke product.