9.6/10
Snelheid activering

CBD Plein

Ik maak al enkele jaren naar volle tevredenheid gebruik van de service van BizziPhone.

Snel, meertalig en klantvriendelijk

Zeer tevreden over BizziPhone. Altijd handig dat klanten toch te woord worden gestaan op het moment dat wij de telefoon niet aan kunnen nemen. Maakt het toch persoonlijk.

Correct en snel.

GraphiColor

Over het algemeen goed

Altijd iemand die de telefoon opneemt

Correcte behandeling van de binnenkomende telefoontjes, en vlotte en nauwkeurige melding naar ons e-mail adres.

Vlotte afhandeling

Positieve ervaring

snel duidelijk en correct

Quinten

Prima bedrijf, ben overgestapt naar Bizziphone om kosten te besparen en om betere telefonistes (n) te krijgen (betere stem en wat energieker), al deze verwachtingen zijn uitgekomen!

prima telefoonstemmen

Fijne samenwerking

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Adhoc Project Solutions

Goedemorgen dames, heren,
Goedemorgen dames, heren,
Langs deze weg deel ik u mee tot op heden zeer tevreden te zijn met de diensten service van BizziPhone. Ik ben opnieuw startend als ondernemer en heb veel startende bedrijfsactiviteiten om handen. Het is dan erg prettig te weten en te ervaren dat een bedrijf als BizziPhone ruggensteun biedt in het op professionele wijze beantwoorden van de binnenkomende telefoontjes.

Sterke punten zijn de rust, helderheid en professionaliteit in het opnemen.

J.Dijkhuis

Prima ervaring met BizziPhone

Engage Management

Bevalt heel goed! De service, de snelheid en uiteraard de bereikbaarheid zijn fantastisch.

Snel, vriendelijk, persoonlijk