9.6/10
Snelheid activering

Broens Bouwbedrijf

Ben nu meer dan 4 jaar klant bij Bizziphone ben nog steeds zeer tevreden.

Snel bericht van het telefoontje

ATC PDFadvies

Tot nu toe een erg goede ervaring. Prima service

Punctueel en Snel

Wendy

Professioneel, snel, correct en vriendelijk

Klanten denken echt dat ze een medewerker van ons bedrijf aan de telefoon hebben.

Zeer tevreden, snelle communicatie zodat wij snel naar onze klanten kunnen reageren

Snelheid

kuppers & Odekerken

nette aanname van de telefoon, goed bereikbaar

C-Maxi

Top service. Altijd goed bereikbaar

Administratie / opvolging is heel sterk. In
Één adem horen ze de naam en de achternaam van klant. Wat het ons makkelijk maakt om de klant te benaderen.

Joran Broer

Ik ben zo blij met Bizziphone! Ik ben nu een jaar ondernemer, en ik hou ervan. Hard werken, zelf de regie hebben, je eigen tijd bepalen. Maar één ding viel me erg zwaar: Het 7 dagen per week, liefst... Ik ben zo blij met Bizziphone! Ik ben nu een jaar ondernemer, en ik hou ervan. Hard werken, zelf de regie hebben, je eigen tijd bepalen. Maar één ding viel me erg zwaar: Het 7 dagen per week, liefst 24 uur per dag bereikbaar zijn. Het beperkte me in mijn werkzaamheden en productiviteit. Ik stond altijd aan. Toen ik contact opnam met Bizziphone vond ik het best spannend: Als ondernemer wil je het liefst alles zelf doen. Maar de service is zo goed! Ik wil nooit meer zonder. Ik vind meer rust in mijn werk, want ik weet dat mijn (potentiële) klanten een aardige en professionele telefoniste van Bizziphone aan de lijn krijgen. Zeker weten een aanrader! 😍

Philip

Super! We zijn afgelopen maand overgestapt naar BizziPhone en we zijn bijzonder blij met die keuze. Het is net alsof je een echte collega op afstand hebt (niet enkel een stem die de telefoon... Super! We zijn afgelopen maand overgestapt naar BizziPhone en we zijn bijzonder blij met die keuze. Het is net alsof je een echte collega op afstand hebt (niet enkel een stem die de telefoon opneemt). BizziPhone doet wat het voor ons moet doen: snel en adequaat onze inkomende calls beantwoorden en vervolgens ons zorgvuldig informeren. Dat doen ze top!

Het allersterkste punt is dat de medewerker die de telefoon beantwoordt, zijn/haar best doet om zo zorgvuldig mogelijk weer te geven wat er in een gesprek gebeurt is. Daardoor voelt de... Het allersterkste punt is dat de medewerker die de telefoon beantwoordt, zijn/haar best doet om zo zorgvuldig mogelijk weer te geven wat er in een gesprek gebeurt is. Daardoor voelt de BizziPhone-medewerker als een echte collega op afstand. Je belt namelijk terug met een duidelijk beeld van de situatie.

Petra Blankwaard

(Bewerkt)

Tijdje geleden overgestapt naar BizziPhone en vanaf dag 1 positief ervaren.

Gegevens zoals namen en telefoonnummers worden goed genoteerd en terugbelverzoeken via de mail zien er verzorgd uit.
Vriendelijk en correct aan de telefoon.
Flexibel in dienstenaanbod....
Vriendelijk en correct aan de telefoon.
Flexibel in dienstenaanbod.
Heel handig vind ik de button 'Nu een terugbelverzoek aanmaken' waarbij je de tekst kunt opgeven die aan de beller mag worden doorgegeven.
Tot slot fijn dat er niet steeds anderen aan de telefoon komen: klein team telefonistes dus herkenbare namen voor klanten.

Frans

Het werd vlot ingeregeld en ze hebben interesse in de specifieke situatie van ons als klant.

Correct te woord staan, afspraken nakomen en flexibel in oplossingen.