9.6/10
Snelheid activering

Mike van Bemmelen

Sinds ongeveer een half jaar werk ik met Bizziphone naar volle tevredenheid. Reeds eerder heb ik 2 andere bedrijven geprobeerd met antwoordservice maar hier had ik regelmatig slechte ervaringen... Sinds ongeveer een half jaar werk ik met Bizziphone naar volle tevredenheid. Reeds eerder heb ik 2 andere bedrijven geprobeerd met antwoordservice maar hier had ik regelmatig slechte ervaringen doordat medewerkers "onhandige" antwoorden gaven aan de bellers met als gevolg miscommunicatie. De telefonisten bij Bizziphone zijn uiterste vriendelijk en behulpzaam en denken mee ( hoor ik van mijn klanten! )

Doordat ik een aantal vaste telefonistes heb krijgen mijn klanten vaak dezelfde personen aan de telefoon. Dit geeft vertrouwen bij de klant. Zeer ruime openingstijden bij Bizziphone waardoor ik... Doordat ik een aantal vaste telefonistes heb krijgen mijn klanten vaak dezelfde personen aan de telefoon. Dit geeft vertrouwen bij de klant. Zeer ruime openingstijden bij Bizziphone waardoor ik nooit een bericht mis.

Mol Makelaars

Mijn ervaringen met Bizziphone zijn uitstekend.

Snelle actie op momenten dat er iets niet loopt zoals het moet. Had en doorschakelnummer gekregen dat niet werkte (i.v.m. Tele 2 mobiel nummer) en merkte dit vlak voor ik op vakantie ging. Werd... Snelle actie op momenten dat er iets niet loopt zoals het moet. Had en doorschakelnummer gekregen dat niet werkte (i.v.m. Tele 2 mobiel nummer) en merkte dit vlak voor ik op vakantie ging. Werd binnen enkele minuten opgelost/

Mark de Jong

Snelle reactie om te activeren

Naomi

Geweldige oplossing voor elk ondernemer! Je komt veel professioneler over. Hele aardige telefonistes en zeer ervaren met klanten.

Profesioneel, krijg veel positive feedback terug van klanten.

Ton

Wij zitten nu een aantal maanden bij BizziPhone en we kunnen het iedereen aanbevelen. Een goede, snelle en flexibele service!

Persoonlijke communicatie

Louis Jansen

Heel fijn en ontzorgend.

prima feedback.

Jim

Fijn om op deze manier ontzorgt te worden. Wij ontvangen snel terugkoppeling met nodige acties. Erg tevreden!

Reageren snel
Werken netjes

Adv

Prima zakelijk contact, professioneel.

Directeur (kleinbedrijf)

Snelle aansluiting en vriendelijke telefoondames.
Snelle aansluiting en vriendelijke telefoondames.
Toch een behoorlijk kritische noot. Helaas worden er nogal wat fouten gemaakt bij de afwikkeling van telefoongesprekken. Onjuiste of onvolledige terugkoppeling per e-mail. Er treedt - ondanks herhaaldelijke informatieverstrekking - nauwelijks verbetering op. Dit kwalificeren wij als "klant-onvriendelijk" en "lage reactiesnelheid" aangezien er geen andere opties te waarderen zijn.

Snelle aansluiting. Lage tarieven. Vriendelijke telefoondames.

Mark Peters

Goede service, makkelijk om mee samen te werken.

Flexibel en snel