9.6/10
Snelheid activering

Mischa Diender

BizziPhone is een professionele dienst die ik zonder te twijfelen in kan zetten.

Ze zijn heel 'benaderbaar'. De lijnen zijn altijd erg kort en overleg is altijd mogelijk.

Wij zijn een jaar klant bij BizziPhone en missen sindsdien geen gesprekken meer. De berichten die we krijgen teruggekoppeld zijn inhoudelijk sterk en hierdoor kunnen we de beller direct verder... Wij zijn een jaar klant bij BizziPhone en missen sindsdien geen gesprekken meer. De berichten die we krijgen teruggekoppeld zijn inhoudelijk sterk en hierdoor kunnen we de beller direct verder helpen. Al met al een erg professionele dienst die waarmaakt waar ze voor staan en die ik eerder in de arm had moeten nemen!

Erg goed en accuraat

Anne van Praag

BizziPhone verzorgt al een aantal jaren onze telefoonbeantwoording bij afwezigheid of wanneer medewerkers even niet beschikbaar zijn. Dat doet BizziPhone voor meerdere vestigingen.

Degene die namens de vestiging de telefoon opneemt doet dat zo goed, dat ik soms zelf twijfel of ik nou een eigen medewerker aan de lijn heb, of een telefonist(e) van BizziPhone!

Ankie Koenders - TOSTRAMS Groep

Vlotte service en klanten worden netjes te woord gestaan.

De telefoontjes van klanten worden snel doorgegeven. Deze service scheelt ons bedrijf veel tijd.

Sinds het gebruik van BizziPhone missen wij geen gesprekken meer. Onze klanten worden professioneel te woord gestaan en de beller heeft het idee te spreken met een collega. De telefonistes zijn op... Sinds het gebruik van BizziPhone missen wij geen gesprekken meer. Onze klanten worden professioneel te woord gestaan en de beller heeft het idee te spreken met een collega. De telefonistes zijn op de hoogte van onze werkzaamheden en bieden een hogere kwaliteit die wij verwachten van een antwoordservice. Zij zijn een verlengstuk voor ons bedrijf.

www.inkoutlet.nl

Adequate telefonistenservice. Ze nemen voor mij de telefoon op als ik niet in de gelegenheid ben en toch heb ik niemand in dienst. Aanrader!

Staan je klanten netjes en adequaat te woord.

Wij maken al geruime tijd naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van BizziPhone. Het werkt eenvoudig, we kunnen met een gerust hart bij de telefoon weg, omdat we weten dat zij geen... Wij maken al geruime tijd naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van BizziPhone. Het werkt eenvoudig, we kunnen met een gerust hart bij de telefoon weg, omdat we weten dat zij geen telefoontje missen. Zodra we merken dat we een telefoontje niet op kunnen nemen vanwege een dubbele lijn bijvoorbeeld, dan krijgen we binnen een paar minuten de gegevens van het gemiste telefoontje in onze mailbox.

We zijn er blij mee dat zij altijd onze telefoontjes opnemen als wij daar even geen mogelijkheid toe hebben. Ze noteren de vraag uitgebreid, proberen ook het mailadres en een eventueel bestelnummer... We zijn er blij mee dat zij altijd onze telefoontjes opnemen als wij daar even geen mogelijkheid toe hebben. Ze noteren de vraag uitgebreid, proberen ook het mailadres en een eventueel bestelnummer op te vragen, zodat wij er direct mee aan de slag kunnen. Het bespaart ons een hoop tijd en kunnen zo toch aan onze klantenservice voldoen.

Goede eerste visitekaartje van je bedrijf. Klant wordt correct te woord gestaan, zijn betrokken bij je bedrijf en goed op de hoogte wat er speelt doordat zij de gegevens in een systeem zetten die... Goede eerste visitekaartje van je bedrijf. Klant wordt correct te woord gestaan, zijn betrokken bij je bedrijf en goed op de hoogte wat er speelt doordat zij de gegevens in een systeem zetten die relevant zijn.

Goede snelle service
Professionele aanpak
Service en klantgericht
Zorgt voor een betere bereikbaarheid van je bedrijf
Geen onnodige kosten
Bij vragen of verzoeken kun je direct bij hen terecht en wordt het opgepakt

Onze ervaring met BizziPhone is goed.