9.6/10
Snelheid activering

Uitstekende service..

Snelle activatie

Krete

De ervaring is uitzonderlijk goed. Reactie is snel en professioneel.

L.E.H.I

Prima service, correcte telefoonnotities. Professioneel. Klanten hebben niet in de gaten dat ze niet met mijn firma in gesprek zijn.

Van Beelen Advocatuur

Ik maak dankbaar gebruik van de service. Voor een redelijk bedrag ben ik verzekerd van een hele fijne en vriendelijke antwoordservice. Heel tevreden.

Heel tevreden.

marcel

De ervaring is uitzonderlijk goed. Reactie is snel en professioneel.

Paul Noordhuizen | Jool Software Professionals

Ik vind het fijn dat m'n telefoon netjes wordt opgenomen, als ik dat niet kan doen. Veel persoonlijker dan voicemail. Vervolgens krijg in een mailtje met wie er heeft gebeld en waarvoor. Als het... Ik vind het fijn dat m'n telefoon netjes wordt opgenomen, als ik dat niet kan doen. Veel persoonlijker dan voicemail. Vervolgens krijg in een mailtje met wie er heeft gebeld en waarvoor. Als het heel dringend is een SMS. Dat werkt goed.

Vriendelijk aan de telefoon, laat positieve indruk achter bij klanten en leveranciers, als is het in het begin even wennen voor ze.

Keurig, accuraat, fijne telefoonstem en klantvriendelijk

Afwikkeling van ongewenste aanbiedingen.

Prima dienstverlener in de antwoordservice, van klanten krijg ik te horen, dat zij een van mijn medewerkers hadden gesproken na het telefoontje. Direct na het gemiste telefoontje krijg je een email... Prima dienstverlener in de antwoordservice, van klanten krijg ik te horen, dat zij een van mijn medewerkers hadden gesproken na het telefoontje. Direct na het gemiste telefoontje krijg je een email met daarin in het kort de samenvatting van het gesprek

Uitstekende telefoonstem, snelle aanname van het gesprek, duidelijk terugkoppeling naar ons toe, prima antwoord/voicemail service buiten kantoortijden en in het weekend in te stellen en in te... Uitstekende telefoonstem, snelle aanname van het gesprek, duidelijk terugkoppeling naar ons toe, prima antwoord/voicemail service buiten kantoortijden en in het weekend in te stellen en in te spreken door een van de telefonistes.

Prima service, vriendelijk en snelle reactie.

Duidelijk, snel en vriendelijk

Van Biezen Schilderwerken B.V. / Fred van Biezen

Wij hebben erg goede ervaring met BizziPhone. Klanten hebben niet door dat het om een externe dienstverlener gaat, die niet fysiek in ons bedrijf werkt. Ik krijg vaak te horen dat berichten aan een... Wij hebben erg goede ervaring met BizziPhone. Klanten hebben niet door dat het om een externe dienstverlener gaat, die niet fysiek in ons bedrijf werkt. Ik krijg vaak te horen dat berichten aan een collega waren door gegeven.

Onopvallend extern dienst verlenen, het is net of je de telefoniste op de zaak aan de lijn krijgt. Snelle doorkoppeling naar mijn email.