9.6/10
Snelheid activering

Prima service!

Rachel Fontaine

Bizzi phone neemt altijd correct en professioneel onze telefoon aan. Zij beantwoorden vragen snel en zijn flexibel in het aanpassen van hun dienstverlening om de klant nog beter te supporten

Uitstekend !

Bij de telefonische contacten met onze klanten en prospects speelt BizziPhone een grote en belangrijke rol. Wij ervaren Marcella, Kim en Rebecca als directe collega's en zeker niet als een doorsnee... Bij de telefonische contacten met onze klanten en prospects speelt BizziPhone een grote en belangrijke rol. Wij ervaren Marcella, Kim en Rebecca als directe collega's en zeker niet als een doorsnee telefoondienst. Betrokken, snel, altijd vriendelijk, positief en zeer klantgericht. Grote complimenten voor onze fijne samenwerking al enige jaren ook aan Mark en Jeroen ! Wij zijn een zeer tevreden klant en bevelen BizziPhone zeer aan ! BizziPhone maakt het verschil !

Vincent Spaas

Erg goed.Dragen ook goede ideeën aan

Luisteren goed naar de klant.

Met bizziphone zijn we verzekerd dat de telefoon professioneel wordt opgenomen én is de continuiteit geborgd. Daarnaast ook gewoon een prettig contact met de dames Marcella, Kim en Rebecca. Met bizziphone zijn we verzekerd dat de telefoon professioneel wordt opgenomen én is de continuiteit geborgd. Daarnaast ook gewoon een prettig contact met de dames Marcella, Kim en Rebecca.
Zeker aan te bevelen!

JM de Haas

Uitstekend!

Perfecte oplossing indien jezelf niet in de gelegenheid bent om de telefoon aan te nemen. Komt veel professioneler over dan een antwoordapparaat.
Snelle terugkoppeling

Marjolein van der Salm

Snel en duidelijk

Kim, Rebecca, Marcella, ontzettend bedankt voor jullie professionele aanname van onze klanten. Jullie zijn vlot, vriendelijk en wij vinden het ook zeer fijn dat jullie vertegenwoordigers van andere... Kim, Rebecca, Marcella, ontzettend bedankt voor jullie professionele aanname van onze klanten. Jullie zijn vlot, vriendelijk en wij vinden het ook zeer fijn dat jullie vertegenwoordigers van andere bedrijven vaak correct weten te parkeren, zodat wij niet direct lastig gevallen worden. Ik hoop dat jullie lang bij Bizziphone mogen blijven werken. We doen ons best om zoveel mogelijk gebeld te worden ;) ...

Ga zo door met deze top onderneming.

Leadworks

Fijne samenwerking, snelle reacties, proactief meedenken, gunstige prijs

zeer goed prijs-kwaliteit, fijne samenwerking

Perfecte ondersteuning voor onze zaak.