Kwaliteit van de deals
6.8/10
7.6/10

Suzan Castelijns

Fijn dat websites die meedoen aan black friday allemaal naast elkaar worden weergegeven. Ik vind het nu nog wel onduidelijk wanneer er meer bekend wordt en welke sites al weten wat de acties zijn.

Goed op de hoogte gebracht

Arjen

Zeer handig voor black friday acties echt top site

Carien

Nog geen arvaring

Saleshopper

Sinds vorig bekend geworden met het fenomeen “black friday”. Helemaal te gek, zo’n actie!

Ik ben erg te spreken over de layout van de website. Het werd gelijk duidelijk welke webshops meedoen aan de Black-Friday-Nederland. Een concept dat super veel hectiek veroorzaakt in Amerika is nu... Ik ben erg te spreken over de layout van de website. Het werd gelijk duidelijk welke webshops meedoen aan de Black-Friday-Nederland. Een concept dat super veel hectiek veroorzaakt in Amerika is nu overgewaaid naar Nederland!

Ben net nieuw aangesloten. Site ziet er goed uit. Maar ervaringen van vrienden waren goed.

Marit Sprengers

Ik vind het een erg duidelijk bedrijf. De site is overzichtelijk en je kan alles makkelijk vinden. De uitleg is ook kort maar duidelijk.