T. Brouwer

Zeer aangenaam en professioneel geholpen.

Know how van laatste trends en goed en gepast advies.
Klasse op en top voor een eerlijke prijs

Koorosh

Top winkel

Aandacht voor details en zeer professionale mensen

Pjotr Hartmans

Ik heb hier m'n trouwpak gekocht en ben echt super tevrede met de service.
Ik heb hier m'n trouwpak gekocht en ben echt super tevrede met de service.
Vanaf de eerste keer dat ik binnen liep werd ik al geweldig geholpen er werd heel goed geluisterd naar wat ik wilde en hij dacht mee.
In alle rust hebben we besloten wat het ging worden er werd echt overal aan gedacht zelfs m'n naam en de datum in m'n pak laten borduren. Met de eerste keer doorpassen werd er echt met vakmanschap gekeken naar hoe ze het pak nog beter passend zouden krijgen. Bij het afpassen zat het pak als gegoten. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat en de enorm goeie service. Mede dankzij blacktie word het de mooiste dag van m'n leven

Vakmanschap, meedenkend, professioneel

Fijn bedrijf war men goed luisterd naartoe de klant en met ook voor detail .

Ruime keuze
Genoeg personeel.
zelf op maat maken

Don en Ralf

Het is alweer 9 maanden geleden dat we voor de eerste keer bij Black tie binnen kwamen lopen.
Al snel waren we verkocht aan een pak wat tentoon hing aan een paspop. Hans Vroeg of hij ons kon helpen en al snel maakte wij onze wensen kenbaar. Vele pakken werden geshowd, maar onze keuze was eigenlijk al gemaakt. Hans heeft vakkundig de maten op genomen en alles doorgesproken. Al snel kwam het op onze grote dag ter sprake en vertelde dat we Black tie als dresscode hadden. Vele gasten van ons zijn in de winkel geweest om smokings en gala jurken te huren of te kopen. een vakkundig team van meerdere mensen hebben onze gasten een ervaring van hun leven gegeven. Mensen in allerlei maten van klein tot heel groot, zowel in lengte en breedte gingen tevreden de deur uit en hebben gestraald op onze dag. Wij danken dan ook Hans en zijn team voor hun toewijding, professionaliteit en hun vakkundig advies want ook als je iets niet staat durfden ze dit zeggen. Zodat een ieder vol zelfvertrouwen en stralend de winkel uitloopt

Kernwoorden:
een warm welkom
eerlijk
vakkundig
professioneel
Groot assortiment

Wilfred

In een ver verleden heb ik hier eens een smoking gehuurd, de manier waarop ik toen geholpen ben was top. Afgelopen september ben ik getrouwd en uiteraard hoort daar een mooi pak bij, wetende dat ik... In een ver verleden heb ik hier eens een smoking gehuurd, de manier waarop ik toen geholpen ben was top. Afgelopen september ben ik getrouwd en uiteraard hoort daar een mooi pak bij, wetende dat ik bij Black Tie 5 jaar geleden goed geholpen was wilde ik hen zeker niet passeren.
Wij komen uit de buurt van Nijmegen dus moesten er wel een stukje voor rijden, maar dat was zeker de moeite waard, na eerst telefonisch een afspraak gemaakt te hebben, ontving Hans ons met alle egards en nam uitgebreid de tijd voor ons.
Uiteraard wilde ik iets wat niet direct leverbaar was en in Italië op maat gemaakt moest worden, dit heeft Hans perfect verzorgd.
Daar waar andere winkels zeiden dat het pak niet leverbaar was, gaf Hans direct aan dat hij ervoor kon zorgen dat ik het pak precies kon krijgen zoals ik dat zelf zou willen. Het pak week op verschillende punten af van het origineel maar dat was geen probleem. Ook bij binnenkomst en het doormeten was niks teveel gevraagd, uiteindelijk zat mijn pak precies zoals ik het altijd voor ogen had, superstrak en mooi aangesloten!

Erg klantvriendelijk, luisteren naar de wensen van de klant en zeer meedenkend.

Henne

Wat een fijne zaak! Dankzij de ruime keuze, rust en expertise van Blacktie heb ik voor de mooiste dag van mijn leven een prachtige smoking gekocht en jacquet gehuurd. 5 sterren!

Ruime keuze, rust en expertise

Jetze Schaafsma

Hans was onze kleermaker voor het trouwpak van de bruidegom. Hij vervulde die taak op een persoonlijke manier, nam de tijd, en kreeg het voorelkaar ons de perfecte stof voor te stellen. Deze vondst... Hans was onze kleermaker voor het trouwpak van de bruidegom. Hij vervulde die taak op een persoonlijke manier, nam de tijd, en kreeg het voorelkaar ons de perfecte stof voor te stellen. Deze vondst maakte, naast tal van andere details, het verschil tussen een net maatpak, dat je ongetwijfeld overal kunt vinden, en een prachtig trouwpak.

Voor iemand die weliswaar af en toe pakken draagt, maar geen duidelijk beeld heeft hoe zijn trouwpak eruit moet komen te zien, is

Persoonlijke benadering, vakmanschap, meedenken, veel mogelijkheden qua stoffen/details/afwerking.

Deze maand ben ik ben ik getrouwd in een op maat gemaakt Tziacco/Wilvorst trouwkostuum van Black tie met wat persoonlijke aanpassingen. Ik wilde wat anders dan het 13-in-een-dozijn-aanbod van de... Deze maand ben ik ben ik getrouwd in een op maat gemaakt Tziacco/Wilvorst trouwkostuum van Black tie met wat persoonlijke aanpassingen. Ik wilde wat anders dan het 13-in-een-dozijn-aanbod van de andere zaken waar ik mezelf daarvoor georiënteerd heb. Bij Black-tie was de keus er meer dan zat. Dat alleen was al de moeite waard om meerdere keren vanuit Nijmegen naar Den Bosch te komen.
Met de begeleiding door en het vakkundig oog van het personeel (voornamelijk Hans) kan ik wel zeggen dat ik meer dan geslaagd ben! Het is een uniek en uitgesproken kostuum geworden dat toch z'n elegantie behoudt.
Mijn kostuum was perfect in balans met de bruidsjurk van mijn vrouw, zonder dat Hans haar jurk ooit gezien heeft. Zo overstemde ik haar niet maar speelde ik zelf ook zeker geen tweede viool.
Een goed trouwkostuum draagt bij aan de complete ervaring van de dag. En daarvoor durf ik iedereen naar Black tie te sturen.

-zeer veel keus in kleding (ook voor wat minder voorkomende stijlen) -vakkundig en aandachtig personeel (ze staan open voor persoonlijke wensen en geven daar opties & goede tips voor)
-zeer veel keus in kleding (ook voor wat minder voorkomende stijlen)
-ruime openingstijden en keuze voor een afspraak
-goede prijs-kwaliteitverhouding

Adrie

(Bewerkt)

Bruiloft zoon

Als moeder van de bruidegom had ik de taak om kleding te regelen voor onze zoon zijn bruiloft. Hij en zijn aanstaande vrouw wonen in Singapore. Wij hebben jaquets en smokings gehuurd bij Black tie... Als moeder van de bruidegom had ik de taak om kleding te regelen voor onze zoon zijn bruiloft. Hij en zijn aanstaande vrouw wonen in Singapore. Wij hebben jaquets en smokings gehuurd bij Black tie voor zijn hele vrienden groep en getuigen. In verschillende groepen zijn wij gaan passen wat al een heel gezellig sfeertje had. Het meedenken en de service van Black tie was geweldig. Alles was prima geregeld, verschillende maten broek ,vest of jas was geen enkel bezwaar.
Iedereen zag er geweldig uit! Wij zijn erg blij en tevreden over jullie.

Bedankt