De perfecte partner op het gebied van koffie en espressomachines! Stoere uitstraling, duidelijke afspraken, geen addertjes onder het gras en daarnaast nog eens enorm vriendelijke mensen. Alleen maar...De perfecte partner op het gebied van koffie en espressomachines! Stoere uitstraling, duidelijke afspraken, geen addertjes onder het gras en daarnaast nog eens enorm vriendelijke mensen. Alleen maar complimenten van onze gasten over de kwaliteit! Wij van ZAAI Kweek & Eet adviseren Blackstock Coffee ;)
Barrel&Burger
Goede service en de koffie is heerlijk . Top bedrijf .
Sporthoreca bvba
Niets dan lof over deze firma , klantvriendelijk , efficiënt , steeds bereid voor gelijk welk probleem op te lossen , prima service
Grand cafe De reebok
Super, buiten gewoon goed. Had ik jaren geleden al moeten doen. Van vertegenwoordiger tot monteurs een dikke 10
Lunchroom Jaffna
Super super koffie
Opa Kars
Super ervaring persoonlijk en goed contact en ten alle tijde berijdbaar voor vragen of advies.