Priscilla

Goede snelle levering

Mc

Prima, alleen hebben mijn ouder tot heden nog geen kaartje ontvangen, nu vraag ik mij af of alle kaartjes wel zijn bezorgd, aangezien ik van meer mensen nog niks gehoord heb een week later.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

adressen invoeren nog makkelijker maken. En wij wisten niet of we een jongen of een meisje zouden krijgen en dan kan je de poster niet snel in huis hebben als je het na geboorte pas besteld, dat is... adressen invoeren nog makkelijker maken. En wij wisten niet of we een jongen of een meisje zouden krijgen en dan kan je de poster niet snel in huis hebben als je het na geboorte pas besteld, dat is iets jammer. verder prima service.

Reactie Blijkaartje:

Dank voor je feedback. Vervelend om te lezen dat het geboortekaartje nog niet bij iedereen is geleverd. Zou je ons hierover willen mailen samen met het ordernummer? Alvast bedankt!

Karolien

Snelle levering, handig om proefdruk te laten maken

Doe zo verder :)

Larissa

Snelle verzending, unieke kaartjes.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Iets discreter verpakken. Mijn kaartjes zijn godzijdank zonder schade binnen gekomen, maar mijn stapel met kaartjes was duidelijk te dik voor de kartonnen brievenbus enveloppe, waardoor deze half... Iets discreter verpakken. Mijn kaartjes zijn godzijdank zonder schade binnen gekomen, maar mijn stapel met kaartjes was duidelijk te dik voor de kartonnen brievenbus enveloppe, waardoor deze half open stond bij de levering. Een verzenddoosje zou beter zijn voor zulke dure kaartjes (want ik betaal ook nog eens €6,95 verzendkosten!)

Reactie Blijkaartje:

Dank je wel voor je review en fijn om te lezen dat je ons op bijna alle punten goed beoordeelt. Vervelend dat de kaartjes niet in een beter passende envelop zijn verzonden, dus ik ga hier ook zeker... Dank je wel voor je review en fijn om te lezen dat je ons op bijna alle punten goed beoordeelt. Vervelend dat de kaartjes niet in een beter passende envelop zijn verzonden, dus ik ga hier ook zeker melding van maken richting onze drukkerij. Blij dat je kaartjes in ieder geval niet beschadigd zijn geraakt. We kunnen het dus zeker waarderen dat je hier melding van hebt gemaakt. We zien je graag terug bij een volgend Blij moment.

Annie

Snel en makkelijk…volgens mijn dochter

Nvt

DN024

Onze kaartjes zijn prachtig geworden – kleuren en details zijn precies goed. Het hele proces ging moeiteloos, en de levertijd was snel. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar mooie,... Onze kaartjes zijn prachtig geworden – kleuren en details zijn precies goed. Het hele proces ging moeiteloos, en de levertijd was snel. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar mooie, gepersonaliseerde kaartjes!

geen tips

Babs

Alleen maar goede ervaringe ermee.

Ga vooral door zo.

Harrie

Zeer snel kundig en professioneel

Simone

Geen opmerking

Monique

Mooie kaarten, handig aan te passen in het programma, wel prijzig.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Een manier vinden waarop het kaartontwerp te importeren valt in het ontwerp voor bijv. Het welkomsbord oid. Dat lukte me nu niet zelf.