Rosa

Alleen maar positief

Merel

Snelle reactie van de klantenservice. Maar ook flexibel wilde een bepaalde kleur die het programma standaard niet kenden en deze werd voor mij toegevoegd. Proefsetje bestellen is zeker een aanrader... Snelle reactie van de klantenservice. Maar ook flexibel wilde een bepaalde kleur die het programma standaard niet kenden en deze werd voor mij toegevoegd. Proefsetje bestellen is zeker een aanrader je krijgt meteen andere papiersoorten er bij dit is heel fijn om te kijken wat je echt wilt!

Ga zo door :)

J.

Tevreden!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Bij de proefdruk krijg je ook verschillende papiersoorten waar je uit kunt kiezen. Echter hadden we bij het bestellen van het kaartje niet de mogelijkheid uit het kiezen van de papiersoorten, een... Bij de proefdruk krijg je ook verschillende papiersoorten waar je uit kunt kiezen. Echter hadden we bij het bestellen van het kaartje niet de mogelijkheid uit het kiezen van de papiersoorten, een aantal soorten stonden er niet tussen.

Alinda

Super fijn om het kaartje wat in je hoofd zit werkelijkheid te maken.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Duidelijker aangeven dat foliedruk wat langer geduld vraagt. Hadden we hier even gemist maar vinden het verder geen punt hoor

Colet

Het is fijn dat je de eerste gratis krijgt om te kijken of je tevreden bent.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Ik heb 90 kaartjes besteld en dan nog vragen jullie om verzendkosten. Misschien is het klantvriendelijker om vanaf een aantal kaarten gratis verzending aan te bieden.

Reactie Blijkaartje:

Hartelijk dank voor je review. Wij verzenden al onze zendingen CO2 neutraal om zo de impact op het milieu te verkleinen. Vandaar dat er voor al onze zendingen verzendkosten worden gerekend. Veel... Hartelijk dank voor je review. Wij verzenden al onze zendingen CO2 neutraal om zo de impact op het milieu te verkleinen. Vandaar dat er voor al onze zendingen verzendkosten worden gerekend. Veel plezier van je bestelling!

Karin

Prima!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Een aantal van onze kaartjes/ uitnodigingen waren gevlekt

Reactie Blijkaartje:

Wat ontzettend vervelend om te horen dat je bestelling niet naar wens is geleverd. We willen altijd kaartjes van een goede kwaliteit afleveren. Ik weet uiteraard niet of je al contact met ons hebt... Wat ontzettend vervelend om te horen dat je bestelling niet naar wens is geleverd. We willen altijd kaartjes van een goede kwaliteit afleveren. Ik weet uiteraard niet of je al contact met ons hebt opgenomen maar nodig je bij deze uit dit alsnog te doen zodat we naar een passende oplossing kunnen zoeken. Stuur je ook een foto mee van de geleverde kaarten? Dat mag naar info@blijkaartje.nl samen met het ordernummer. Alvast bedankt!

Janneke

Blijkaartje heeft leuke ontwerpen. Zowel bij de proefdruk als bij de levering is er iets verkeerd gegaan maar zeer snel opgelost met prettige medewerkers. Wel erg prijzig!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

In ontwerptool zorgen dat je het midden makkelijk kan vinden (net zoals in instagram). Ook de rasters zitten niet in het midden. Ook geen elastiekjes om de enveloppen doen. En vooraf automatisch... In ontwerptool zorgen dat je het midden makkelijk kan vinden (net zoals in instagram). Ook de rasters zitten niet in het midden. Ook geen elastiekjes om de enveloppen doen. En vooraf automatisch waarschuwen bij folie dat te klein oppervlak foutgevoelig is.

Brenda

Hele fijne ervaring, vriendelijk geholpen en de kaarten heel snel in huis.

Ga zo door!

Willem Jan