Masha

Super, de site werkte niet naar behoren maar ik werd aan de telefoon super geholpen en heb zo alsnog de geboorte kaartjes kunnen bestellen. Om 16.10 besteld de volgende dag om 11.00 in huis. Super, de site werkte niet naar behoren maar ik werd aan de telefoon super geholpen en heb zo alsnog de geboorte kaartjes kunnen bestellen. Om 16.10 besteld de volgende dag om 11.00 in huis.

Ik kan alleen maar zeggen top!
Krijgen ook veel complimenten over het kaartje. 🥰

Al met al top service 👍🏻

Ga zo door!

Wouter

Onze trouwkaarten zijn met hulp van Blijkaartje ontwikkeld. Zelf het ontwerp en alles uitgedacht, maar bij kleine probleempjes was daar het team van Blijkaartje om ons uit de brand te helpen.

Marieke Davina

Wij hebben onze trouwkaarten besteld bij blijkaartje en zijn enorm tevreden hierover. Alles was heel netjes verpakt en de kaart zag eruit zoals we ontworpen hadden! Er is enorm veel keus en altijd... Wij hebben onze trouwkaarten besteld bij blijkaartje en zijn enorm tevreden hierover. Alles was heel netjes verpakt en de kaart zag eruit zoals we ontworpen hadden! Er is enorm veel keus en altijd hulp beschikbaar. Enige nadeel vonden wij dat toen wij nog 2 kaarten extra nodig hadden wij er minimaal 5 moesten bestellen.
Wij zijn enorm blij met onze trouwkaart en krijgen ook veel positieve reacties van mensen om ons heen! Bedankt!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Stel er is al een grotere bestelling geplaatst, dat het dan mogelijk zou kunnen zijn om er 2 na te bestellen ipv minimum van 5 kaarten.

Elyse

Onze geboortekaartjes bij Blijkaartje besteld en ontzettend blij mee! Prachtige ontwerpen, een medewerker keek mee en paste mijn ontwerp naar wens aan én maakte een extra optie. Ook nog eens snel... Onze geboortekaartjes bij Blijkaartje besteld en ontzettend blij mee! Prachtige ontwerpen, een medewerker keek mee en paste mijn ontwerp naar wens aan én maakte een extra optie. Ook nog eens snel geleverd! Echt een aanrader!

Naomi

Hele fijne site, veel opties, goede kwaliteit en fijne levering

Mandy

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site. Daarnaast zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Geen vraag is te gek/teveel.

Nee, zo door gaan!

Monica

Prettige klantenservice. Ik had was problemen met het uploaden van mijn adreslijst. Maar via de chat en de hulp van een van de medewerkers was het zo geregeld. Prachtige kaartjes ook, veel... Prettige klantenservice. Ik had was problemen met het uploaden van mijn adreslijst. Maar via de chat en de hulp van een van de medewerkers was het zo geregeld. Prachtige kaartjes ook, veel complimenten gehad.

Shirley

Lange verzendtijd. Bij geboorte artikelen verwacht je een snellere levering.

Verander de verzendtermijn

Reactie Blijkaartje:

Heb je wellicht gekozen voor een kaart met foliedruk? Dit is een extra druklaag op het kaartje dat goed moet drogen zodat het mooie glimmende laagje niet gaat afgeven. Dit hebben we ook op onze... Heb je wellicht gekozen voor een kaart met foliedruk? Dit is een extra druklaag op het kaartje dat goed moet drogen zodat het mooie glimmende laagje niet gaat afgeven. Dit hebben we ook op onze website duidelijk omschreven maar wellicht heb je dit niet direct gelezen. We willen natuurlijk wel kaartjes van een goede kwaliteit afleveren, dus bij een foliedruk kaartje kunnen we de levering door de droogtijd helaas ook niet versnellen.

Rianne

Zeer hulpvaardig, ook met het ontwerp. Per abuis was de verkeerde hoeveelheid kaartjes geleverd. Om 17.00 uur in de middag contact gehad en binnen 3 minuten reactie. De kaartjes lagen de volgende... Zeer hulpvaardig, ook met het ontwerp. Per abuis was de verkeerde hoeveelheid kaartjes geleverd. Om 17.00 uur in de middag contact gehad en binnen 3 minuten reactie. De kaartjes lagen de volgende ochtend in de bus. Top opgelost en super snel geregeld

Geen tips

N