Hanneke

Vriendelijk en behulpzaam. Er word meegedacht aan eventuele verandering.

Ga zo door!

Katrijn

Heel goed. Enkel onze proefdruk werd opgestuurd in een kartonnen envelop, die door de postbode in de brievenbus werd gepropt... Daardoor waren de papieren gekreukt. Ook super dat een pakket met... Heel goed. Enkel onze proefdruk werd opgestuurd in een kartonnen envelop, die door de postbode in de brievenbus werd gepropt... Daardoor waren de papieren gekreukt. Ook super dat een pakket met staaltjes werd meegestuurd.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Wij wonen in België en kwamen eerst op de site van Pretty Orange, waar we ook ons geboortekaartje zullen bestellen. Daar vonden we echter de opties om babyborrel kaartjes te maken onvoldoende, en zo... Wij wonen in België en kwamen eerst op de site van Pretty Orange, waar we ook ons geboortekaartje zullen bestellen. Daar vonden we echter de opties om babyborrel kaartjes te maken onvoldoende, en zo kwamen we via zoeken bij Blijkaartje, wat dus blijkbaar hoort bij Pretty Orange? Daar konden we wel het kaartje maken dat we wilden, maar nadeel is natuurlijk dat het uit Nederland moet komen. Het zou fijn zijn als beide dezelfde mogelijkheden aanbieden als het toch min of meer hetzelfde bedrijf is?

Michelle

Snel geregeld om een mij kaartje te ontwerpen en super snelle zending

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Duidelijk aangeven of er enveloppen bij zitten

jan

Rianne

Heel goed geholpen, het idee wat ik in mijn hoofd had stond niet meer op de site, maar na een mailtje heel snel en goed geholpen

Ga zo door!

Corné

Prima alles ging goed.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Qua gemaksvriendelijkheid een 8. Een 10 is mogelijk met enige programma aanpassingen

Leonie

Goed. Vriendelijke en behulpzame medewerkers en leuke ontwerpen die je naar eigen stijl kunt aanpassen. De verzendservice vinden wij ook heel fijn!

Ga zo door :)

Debbie

Ruime keuze uit mooie kaartjes. Makkelijk te bewerken. Iedereen is razend enthousiast over de kaartjes.

n.v.t

I.K.

Prima service, mooi eindproduct!

Jeroen

Geboortekaartjes ontworpen, proefdruk laten afdrukken en bestelling gedaan. Binnen 1 dag geleverd allemaal. Na de bezorging bleken de lijmlaag van de enveloppen niet goed te zijn. Na een mailtje... Geboortekaartjes ontworpen, proefdruk laten afdrukken en bestelling gedaan. Binnen 1 dag geleverd allemaal. Na de bezorging bleken de lijmlaag van de enveloppen niet goed te zijn. Na een mailtje hierover binnen 10 min teruggebeld en perfect opgelost.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Jullie zouden een script kunnen schrijven om bestaande adreslijsten in excel te converteren naar adresstickers. Dit is relatief simpel en zou een enorme winst zijn.