Jennet

Ik had een leuk kaartje gevonden en aangepast naar onze wensen ...het is helemaal geworden zoals wij het in gedachten hadden. De levering was al met een paar dagen..

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Geen idee het was gewoon super

Monique

Snelle service, goed contact en snel gereageerd.

Ga zo door

Nadine

Fijn om bestaand ontwerp makkelijk aan te kunnen passen.

Helaas hoge verzendkosten

Denise

Erg blij met ons geboortekaartje van Blijkaartje! Helaas waren de kaartjes golvend binnen gekomen ipv plat (rechthoekig kaartje 21x10). Na contact per email de volgende dag direct een nieuwe zending... Erg blij met ons geboortekaartje van Blijkaartje! Helaas waren de kaartjes golvend binnen gekomen ipv plat (rechthoekig kaartje 21x10). Na contact per email de volgende dag direct een nieuwe zending thuis bezorgd.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Wellicht nogmaals kijken naar de verpakkingsmogelijkheden omtrent de kaartjes van 21x10. Het lijkt alsof de kaartjes gaan golven door de 2 kartonnen sleuven die de kaartjes bij elkaar houden.... Wellicht nogmaals kijken naar de verpakkingsmogelijkheden omtrent de kaartjes van 21x10. Het lijkt alsof de kaartjes gaan golven door de 2 kartonnen sleuven die de kaartjes bij elkaar houden. Wellicht te strak erom heen?

J.

Mooie producten, goede hulp om er een mooi eindresultaat van te maken.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Snelheid van levering is wel erg traag. Het zou fijn zijn als dit sneller kan.

Ben

Prettige website om een kaart te creëren.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Uitleg over het aantal te bestellen kaarten was niet heel duidelijk. Ik heb het meerdere keren gelezen. "1 set 5 kaarten" dus als je 65 kaarten moet hebben bestel je dus 13. Blijkt niet zo te zijn.... Uitleg over het aantal te bestellen kaarten was niet heel duidelijk. Ik heb het meerdere keren gelezen. "1 set 5 kaarten" dus als je 65 kaarten moet hebben bestel je dus 13. Blijkt niet zo te zijn. Uitleg is minimaal 5 kaarten bestellen. Dit was iets onduidelijk voor de rest prima

Ceciel

Zeer goed. Zeer deskundig advies en Zeer snelle antwoorden op al onze vragen. Binnen een week konden wij onze bestelling al plaatsen, geheel volgens al onze wensen. Chapeau voor Blijkaartje.nl!

Maak maar reclame!

Savannah

3 keer een geboortekaartje gemaakt en laten nakijken. Zeer tevreden met de snelle en goede service.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Ik heb geen tips. Ik ben zeer tevreden

M.

Fijne telefonische klantenservice en hele snelle levering. De volgende dag!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Mogelijkheden ontwerp nog iets vergroten

Sandra

Super