Milly

Wij hebben onze geboortekaartjes voor onze zoon besteld bij Blijkaartje. En deze waren super snel geleverd! Zondag besteld en maandag al binnen! Echt heel erg fijn!.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Geen tip! Gewoon een fijn bedrijf!

Kevin & Bertine

Positief!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

We kregen in eerste instantie de verkeerde kleur enveloppen.

Esther

Heel goed

N.v.t.

Ineke

Fijne en duidelijke website met een mooi resultaat

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Gereduceerd tarief voor 2e en 3e proefdruk.
Mogelijkheid van enkel naar dubbel te wisselen met het ontwerp dat je gemaakt hebt.

O-MEGA

Staan steeds klaar alsnog wat info wil of hulp bij het ontwerp

Fam

Al 3x prachtige geboorte kaartjes besteld.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Misschien iets meer verschillende silhouetten van 'broertjes/zusjes'

Gerda

Denken goed mee, voldoende keuze om een mooi kaartje te maken!

X

Hanneke

Makkelijk ontwerpprogramma met veel opties. Snelle levering.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

In ontwerpprogramma de mogelijkheid om makkelijker uit te lijnen.
De prijzen waren mij soms onduidelijk, dan werd het toch ineens duurder op basis van onduidelijke redenen.

Ida

Dat je zelf een kaartje kan ontwerpen.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Ik heb nu meerdere keren een kaartje ontworpen en wil dan een proefdruk om hem in echt te zien voor je een grote bestelling doet. Maar dan vind ik het jammer dat je maar 1x voor 2,50 goedkoop een... Ik heb nu meerdere keren een kaartje ontworpen en wil dan een proefdruk om hem in echt te zien voor je een grote bestelling doet. Maar dan vind ik het jammer dat je maar 1x voor 2,50 goedkoop een proefdruk kan bestellen en dat je de volgende keer 9,50 moet betalen en dan nog verzendkosten zodat je op 12 euro zit. Vind ik best duur voor een proefkaartje. Waarom niet altijd proefdruk rond 2 euro? Ik wil de volgende keer ook gewoon goedkoop een proefdruk kunnen bestellen.

P.vd Griendt

Zeer goed kwaliteit van het papier dat gebruikt wordt

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Tenslotte de betaling bij het boodschappen mandje te zetten. We hebben nogal moeten zoeken hiervoor.