Mellanie

Lida

Super goed geholpen!!

Vooral zo doorgaan.

Hilde

Duidelijk, mooie ontwerpen, snelle service

Daisy

Roy

Nog meer ontwerpen

Roselien

Reactie Blijkaartje:

Dank voor je review en jammer dat je niet helemaal tevreden bent. Ik zie in je review dat het wellicht komt door de snelheid van de levering van jouw kaartjes? Normaal gesproken worden al onze... Dank voor je review en jammer dat je niet helemaal tevreden bent. Ik zie in je review dat het wellicht komt door de snelheid van de levering van jouw kaartjes? Normaal gesproken worden al onze bestellingen snel geleverd, maar wellicht is er wat vertraging bij de post ontstaan. Mocht je daar alsnog vragen over hebben, neem dan gerust nog even contact met ons op zodat we kunnen uitzoeken waardoor de vertraging in jouw geval is ontstaan.

Lies

Echt een hele duidelijke site, met veel voorbeelden. Mogelijkheid voor een proefdruk, veel keuze uit soorten papier en snelle levering.

Geen tip. Alles was top.

Esther

Het ontwerpen van het kaartje heb ik 2x moeten doen omdat het kaartje niet kon worden opgeslagen. Daarnaast was het bestelproces niet helder, waardoor ik de enveloppen uiteindelijk moest nabestellen.

Bestelproces helderder maken

Shirley

Top!

Linda

Goede communicatie met de services desk, Bereidheid tot design te maken. Prima website.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Kwalitatief betere kaartjes leveren, het karton en drukwerk oogt goedkoop. Zwaarder karton kaartje aanbieden. De prijs is overdreven duur.
Snelheid van proefdruk, maak er een brievenbus...
Snelheid van proefdruk, maak er een brievenbus pakketje van (of de keuze) dit is 4.10 bij PostNL en je hebt altijd snelheid en track code.
Duidelijkheid geven en gratis geven van het verwijderen van jullie logo. Voor deze prijs verwacht ik dit wel.