Elise

Wat heel fijn was is het snelle contact. Bij elke vraag (klein of groot) werd ik direct geholpen. Fijn dat jullie ook meekijken en advies geven over de vormgeving. Toen ik mijn kaartje graag wilde... Wat heel fijn was is het snelle contact. Bij elke vraag (klein of groot) werd ik direct geholpen. Fijn dat jullie ook meekijken en advies geven over de vormgeving. Toen ik mijn kaartje graag wilde dupliceren, werd dit zo voor mij gedaan. Ook fijn dat er heel snel een nieuwe bestelling werd gedaan, toen bleek dat een deel van de kaartjes niet in de doos zat. Hele fijne samenwerking, persoonlijk en actief!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Misschien kan het ontwerpsysteem iets gebruiksvriendelijker, met wat meer mogelijkheden. Zo was er maar 1 &-teken, en was de keuze in lettertypes niet erg ruim. Ook kon ik een kader die in het... Misschien kan het ontwerpsysteem iets gebruiksvriendelijker, met wat meer mogelijkheden. Zo was er maar 1 &-teken, en was de keuze in lettertypes niet erg ruim. Ook kon ik een kader die in het voorbeeld-ontwerp zat niet weer terug vinden in alle kaders.

liz

Adinda

Mega snelle levering, goede kwaliteit. En hoe leuk is het pakket wat je krijgt bij een proefdruk, wauw! Ook top dat je de kaartjes kan hergebruiken.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Niets, alles verliep naar wens.

Sanne

Veel keus en veel aanpassings mogelijkheden. Prachtig kaartje!

Ilja

Snelle levering, mooie kaartjes, goede prijs bij grote bestelling.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Geef iemand de kans om 2 tot 3 proefdrukken te bestellen. Nadat in een aanpassing wilde doen na de eerste proefdruk, moest ik 7€ betalen voor een 2e proefdruk. Ik wilde het nieuwe ontwerp wel zien... Geef iemand de kans om 2 tot 3 proefdrukken te bestellen. Nadat in een aanpassing wilde doen na de eerste proefdruk, moest ik 7€ betalen voor een 2e proefdruk. Ik wilde het nieuwe ontwerp wel zien alvorens ik een grote bestelling zou plaatsen..

Thania

Via telefonisch contact was het kaartje dat we wilden bestellen binnen enkele minuten aangepast naar onze wensen. Super!

Jeanine

Snelle levering, makkelijk ontwerpprogramma. Op de afdruk wel wat blauwe inktpuntjes.

Schoner printen

Moniek

Ik heb 3 x de kaartjes ontvangen omdat ze elke x geleverd zijn voorzien van vlekken. Ondanks herhaaldelijk contact en belofte tot verbetering, was ook de derde zending bevlekt. Uiterst teleurstellend

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Schone vlekkeloze kaartjes leveren. Zou niet moeilijk moeten zijn zou je denken maar is niet gelukt. Misschien een andere drukker overwegen?

Reactie Blijkaartje:

Dank voor je feedback. Wat ontzettend vervelend dat de 3e druk ook met vlekken is geleverd! Zou je ons hierover willen mailen? info@blijkaartje.nl

Marieke

Voor de derde keer een geboortekaartje zelf ontworpen via Blijkaartje. Steeds even iemand laten meekijken of het ontwerp klopt qua lettertypes / grootte etc. Super geholpen en fijn ontwerpprogramma!... Voor de derde keer een geboortekaartje zelf ontworpen via Blijkaartje. Steeds even iemand laten meekijken of het ontwerp klopt qua lettertypes / grootte etc. Super geholpen en fijn ontwerpprogramma! En fijne, snelle levering!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Op zo'n groot bestelbedrag zou ik gratis verzenden wel op z'n plaats vinden eigenlijk...

Melissa

Geboortekaartjes. Ontzettend mooi geworden