Ellen

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Verzendkosten hoog voor bestellingen van 300 euro. Als je apart de enveloppen besteld, wat zeer gebruikelijk is bij geboortekaartjes, betaal je uiteindelijk 14 euro, vind ik erg hoog bij... Verzendkosten hoog voor bestellingen van 300 euro. Als je apart de enveloppen besteld, wat zeer gebruikelijk is bij geboortekaartjes, betaal je uiteindelijk 14 euro, vind ik erg hoog bij bestellingen van meer dan 300 euro.

Anouk

Goed en snel

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Ik heb kaarten laten bezorgen op een adres dit ging uitstekend maar ik moest de extra kaarten die thuis liet bezorgen wel bezorgkosten over betalen. Terwijl je eigenlijk voor een groot bedrag... Ik heb kaarten laten bezorgen op een adres dit ging uitstekend maar ik moest de extra kaarten die thuis liet bezorgen wel bezorgkosten over betalen. Terwijl je eigenlijk voor een groot bedrag afneemt aan kaarten en enveloppen.

Reactie Blijkaartje:

Dank voor je review. Wij verzenden al onze zendingen CO2 neutraal om zo de impact op het milieu te verkleinen. Vandaar dat er voor al onze zendingen verzendkosten worden gerekend. We wensen je veel... Dank voor je review. Wij verzenden al onze zendingen CO2 neutraal om zo de impact op het milieu te verkleinen. Vandaar dat er voor al onze zendingen verzendkosten worden gerekend. We wensen je veel plezier met je bestelling!

Erwin

Snel online gemaakt, simpele designer en mooi op tijd geleverd.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Kan me zo niets bedenken, bestelling ging zoals gehoopt.

Xynthia

Snelle reactie op mijn mail. De bestelling was een dag vertraagd en hier werd ik netjes van op de hoogte gehouden.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Soms liep het ontwerp programma vast

Alinda

Zeer snelle levering

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Aangeven in je ontwerpen welk papier soort je had besteld, dit moest ik nu in m’n mail terug zoeken. Zou handig zijn als je dit al standaard bij je ontwerp zou kunnen toepassen.

Suzanne

Heel goed, hier onze save the date kaart, sluitsticker en gastenboek besteld. Alleen de kleur van de sluitsticker kwam niet helemaal overeen met de rest. Levering is allemaal los en twee van de drie... Heel goed, hier onze save the date kaart, sluitsticker en gastenboek besteld. Alleen de kleur van de sluitsticker kwam niet helemaal overeen met de rest. Levering is allemaal los en twee van de drie producten kwamen later, wel netjes over geïnformeerd.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Check op kleur bij de stickers.

Marielle

Snelle reactie op verzoek kaartje te controleren

Tamara

Het contact met de klantenservice heb ik zeer positief ervaren. Zij zijn coulant naar de klant en denken mee in oplossingen.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

De bezorgkosten (voor kleine aantallen kaartjes/enveloppen) zijn erg hoog, berekend als pakket. Terwijl al mijn bestellingen in een brievenbuspakket geleverd werden.

Cynthia

Overzichtelijke website

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Snellere levering van geboortekaartjes. Kost meer als een week om een aantal kaartjes te krijgen.

Reactie Blijkaartje:

Dank voor je review en wat vervelend dat je wat langer op je bestellingen hebt moeten wachten! Normaal gesproken is onze levertijd erg vlot maar wellicht is er bij jouw bestelling wat vertraging... Dank voor je review en wat vervelend dat je wat langer op je bestellingen hebt moeten wachten! Normaal gesproken is onze levertijd erg vlot maar wellicht is er bij jouw bestelling wat vertraging opgetreden door een onverwachte storing in onze drukkerij. Deze is inmiddels opgelost maar het blijft natuurlijk vervelend dat je wat langer moest wachten op je bestelling. Mocht er een vertraging zijn, dan sturen we altijd een mailtje zodat je op de hoogte bent. Uiteraard doen we ons best om een eventuele storing altijd zo spoedig mogelijk op te lossen.

Alfons

Alles , behalve het bestellen.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Na het proefkaartje thuis te hebben ontvangen en wij het goed vonden moesten wij bij het bestellen meerdere opties ( keuze envelop, papier en formaat) opnieuw invoeren .