Michiel

Wij zijn heel tevreden voor beide geboorte kaartjes. Mooie ontwerpmogelijkheden, feedback en goede levering.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Verschillende proefdrukken aan 1 euro toelaten. De bibliotheek mag steeds verruimt worden.

Dallila

Goeie service

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Proefdrukken worden wel duur als je aantal keer wil aanpassen. Zou als korting moeten verrekend worden bij effectieve bestelling

Karen

Enorm goede klantenservice! Ook het pakketje van de proefdruk was erg leuk! Je krijgt zoveel meer dan gevraagd

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Alle mogelijke kaartverhoudingen aanbieden voor elk ontwerp

Franca

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Extra plakstrips voor bij geboorte bord meeleveren

Gwendoline

Alles ging heel vlot en alles was duidelijk

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Geen tip, maar blijf zo mooie ontwerpen maken

Marleen

Geboorte kaartjes via Blijkaartje besteld, was erg makkelijk en snel in huis, ook de proef druk was super met alle samples.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Na een proefdruk wat minder mails sturen.

Angela

We zijn erg blij met het prachtige geboortekaartje.
Maar we zijn teleurgesteld in de snelheid van de levering.
Vrijdag 5 mei besteld, en pas de vrijdag erop hebben we de kaartjes mogen...
We zijn erg blij met het prachtige geboortekaartje.
Maar we zijn teleurgesteld in de snelheid van de levering.
Vrijdag 5 mei besteld, en pas de vrijdag erop hebben we de kaartjes mogen ontvangen. Dit heeft wat ons betreft veel te lang op zich laten wachten.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Levering mag veel sneller. Of maak in ieder geval geen beloftes die je niet waar kunt maken. Zowel de proefdruk als de uiteindelijke geboortekaartjes kwamen later aan dan verwacht (en gehoopt).

Reactie Blijkaartje:

Dank voor je review en wat vervelend dat je wat langer op je bestellingen hebt moeten wachten! Normaal gesproken is onze levertijd erg vlot maar wellicht is er bij jouw bestelling wat vertraging... Dank voor je review en wat vervelend dat je wat langer op je bestellingen hebt moeten wachten! Normaal gesproken is onze levertijd erg vlot maar wellicht is er bij jouw bestelling wat vertraging opgetreden door een onverwachte storing in onze drukkerij. Deze is inmiddels opgelost maar het blijft natuurlijk vervelend dat je wat langer moest wachten op je bestelling. Mocht er een vertraging zijn, dan sturen we altijd een mailtje zodat je op de hoogte bent. Uiteraard doen we ons best om een eventuele storing altijd zo spoedig mogelijk op te lossen.

Marleen

Makkelijk en klantvriendelijk

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Ik heb eigenlijk geen aanmerkingen ik vond het allemaal top!

Wendy

Prettige service en denken goed met je mee. Snelle levering.

nee

Annick

Twee keer geboortekaartjes hier ontworpen en besteld. Heel blij mee!