Sarah

Alles vlot verlopen

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Mogelijkheid tot meerdere stalen zou leuk zijn

Deborah

Super fijn dat je zelf je hele kaartje kan samenstellen. Toen ik er niet helemaal uitkwam heb ik een mail gestuurd en hadden ze het voor mij supersnel aangepast. Wij hadden ze na bestellen de... Super fijn dat je zelf je hele kaartje kan samenstellen. Toen ik er niet helemaal uitkwam heb ik een mail gestuurd en hadden ze het voor mij supersnel aangepast. Wij hadden ze na bestellen de volgende dag al in huis. Erg blij met ons mooie geboortekaartje!

Stefanie

Toffe website met veel keuze voor het maken van je eigen geboortekaartje. Handig in gebruik.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

De kleuren die je kunt gebruiken voor het geboortekaartje komen niet altijd overeen bij het zelf maken van een sluitsticker.

Alinde

Goede en snelle service. Per ongeluk bij bestellen een fout in de geboortekaartjes gemaakt, dit kon na een uiterst prettig contact alsnog gecorrigeerd worden. Dank!!

Ytsje

Positief. Mooi kaartje.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Meer keuzemogelijkheden qua afbeeldingen.

Janine

Super leuke kaartjes die je zelf kunt aanpassen of zelfs je geheel eigen ontwerp maken. Handig dat je er ook meteen een geboortebord van kunt laten maken!

Nee.

Miranda

Heel handig programma alleen mag wel iets goedkoper

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Prijs bekijken mag wel wat goedkoper

Fintis BV

Een enthousiast team van mensen die ten alle tijden klaar staan om te helpen. Super!!

Ga vooral zo door

Annemarie

Aardige en behulpzame helpdesk

Tandheelkunde Waanders

Super!!: we hadden zelf een foutje in de tekst staan, waar ze ons op geattendeerd hebben en werd meteen aangepast.

nee, niks meer an doen