Kim

Positief

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Mogelijkheid om voor een lagere prijs nog een proefdruk te bestellen.

Catharina

Fijn dat we papiersoorten mee kregen met de proefdruk. Snelle verzending. Prachtige kaartjes, we kregen veel complimenten👌

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Misschien dat jullie ergens kunnen opslaan welke papiersoort/enveloppe bij welke proefdruk hoorde? Nu was dat even zoeken voor ons.

Anne

Fijn en gemakkelijk te gebruiken ontwerp programma, handige meekijkservice een snelle levering. Alleen jammer dat niet alle papiersoorten voor alle type bedrukking kunnen, maar we zijn blij met het... Fijn en gemakkelijk te gebruiken ontwerp programma, handige meekijkservice een snelle levering. Alleen jammer dat niet alle papiersoorten voor alle type bedrukking kunnen, maar we zijn blij met het resultaat van de geboortekaartjes.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Alle papiersoorten mogelijk maken voor alle bedrukking, mits dit technisch gezien mogelijk is.

Maria

Vragen werden beantwoord, goede service en uiteindelijk prachtig resultaat. Dank jullie wel!

Ga zo door..

Marlon

Erg fijne website met voldoende keuze, we hebben het kaartje van onze keuze helemaal naar eigen wens kunnen aanpassen totdat het perfect bij ons paste!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Wij vonden het wat gek dat er nog wel verzendkosten werden berekend bij een order van meer dan €300.

Francisca

Duidelijk en snelle verzending!

Fenna

Nvt

Lise

We werden goed geholpen bij het ontwerp van ons kaartje, ook de levering ging erg snel, terwijl we in België wonen.

Doe zo verder!

Karin

Mooie en diverse keuze en hele snelle levering

Nee alle top!

Femke