Francis

De kaartjes waren een beetje gevouwen bezorgd, misschien door de vochtigheid van het weer of de bedrukking. Ontwerpen zijn aangeleverd zoals de proefdrukken ook waren. Prima en snelle klantenservice!

Rebecca

Super goed

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Meer opties bij het zelf ontwerpen van boorden. Het design van ons kaartje zat er niet tussen. En hier stiekem wat werk aan gehad. Maar wel heel erg blij met het resultaat!!

Rianne

Heel goede hulp gehad, ik wilde het kaartje net iets anders en dat is precies zo voor ons klaargezet.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Niet direct, ik heb zelf alleen een fout gemaakt in de papierkeuze, dom dom. Wellicht een melding van let op: uw proefdruk was op Oud-Hollands papier

Mandy

Erg goeie service en super mooie kwaliteit kaartjes. Erg blij met blijkaartje!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

De site via de telefoon is soms niet helemaal goed waardoor je wat vaker de site moet verversen om weer een beter beeld te krijgen.

Marit

Super blij dat wij onze geboortekaartjes bij Blijkaartje hebben ontworpen. Het programma werkt heel makkelijk, er zijn veel opties. Daarnaast uitstekende service! Wij hadden de kaartjes eerder nog... Super blij dat wij onze geboortekaartjes bij Blijkaartje hebben ontworpen. Het programma werkt heel makkelijk, er zijn veel opties. Daarnaast uitstekende service! Wij hadden de kaartjes eerder nog dan verwacht en zijn heel goed geholpen met het toevoegen van kaartjes voor de kraamborrel in de gelijke stijl en het klaarzetten van de bestelling.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Doorgaan met de geweldige service!

Veerle

Erg fijn! Wij zijn heel blij met onze bestelde geboorte kaarten

Kelly

Wat een fijne klantenservice! Onze geboortekaartjes waren kwijtgeraakt door DHL (er stond dat deze bezorgd waren, maar niets ontvangen). We hebben toen vanuit Blijkaartje gratis nieuwe... Wat een fijne klantenservice! Onze geboortekaartjes waren kwijtgeraakt door DHL (er stond dat deze bezorgd waren, maar niets ontvangen). We hebben toen vanuit Blijkaartje gratis nieuwe geboortekaartjes ontvangen, wat een service!

Geen :)

Astrid

Super snelle levering na bestelling! Heel erg fijn! Fijn om bij proefdruk uitgebreid pakket te krijgen!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Eigen sluitstickers maken mogelijk maken.
Of etiketten voor adressen in thema.

Karin

Zeer positief, heel leuke kaarten en fijne personaliseer opties.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

We waren heel blij met de proefdruk, want de kleuren waren toch iets anders dan verwacht. Extra foto’s van gedrukte kaarten en enveloppen (bijv gewoon op een tafel) zou mooi zijn voor een nog beter... We waren heel blij met de proefdruk, want de kleuren waren toch iets anders dan verwacht. Extra foto’s van gedrukte kaarten en enveloppen (bijv gewoon op een tafel) zou mooi zijn voor een nog beter beeld vooraf!
Postzegels bij kunnen bestellen is wellicht ook handig?

Marjolein

Super fijn hoe snel en netjes je alles geleverd krijgt.

Jullie doen het top!