Sara

Zeer mooi kaartje

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Bewerken op de gsm is niet gemakkelijk

Joelle

Voor herhaling vatbaar

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Vanaf een minimum bestelbedrag verzendkosten gratis. Gezien de forse uitgaven lijkt me dat wel zo klantvriendelijk

Rita

De achterkant van de kaart was bedrukt, terwijl ik blanco had verwacht. Ik heb nergens gelezen dat tijdens het ontwerpen de achterkant bewerkt moet worden. En vond het best duur.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

geef aan dat de achterzijde nog bewerkt moet/kan worden.

Reactie Blijkaartje:

Wat jammer om te lezen dat je ons een onvoldoende hebt gegeven omdat je de standaard tekst met mogelijkheden op de achterkant van je kaartje niet had verwijderd. Wij raden ook altijd aan om een... Wat jammer om te lezen dat je ons een onvoldoende hebt gegeven omdat je de standaard tekst met mogelijkheden op de achterkant van je kaartje niet had verwijderd. Wij raden ook altijd aan om een drukproef te bestellen. Dan had je ook kunnen zien dat deze tekst gedrukt wordt. We nemen je tip zeker serieus en zullen overwegen om de tekst met mogelijkheden op de achterzijden van de kaartjes te verwijderen bij de blanco's op onze website.

Wendy

Geboorte kaartjes zijn snel en makkelijk te bestellen.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Nee, wij waren super blij met de geboorte kaartjes en hebben alleen maar positieve reacties gehad!

Linda

Super snel geleverd

Rianne

Heel goed. Mooie kaartjes.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Persoonlijk vind ik het jammer dat je ook nog verzendkosten moet betalen als je voor ruim 170 euro aan kaartjes besteld. Kleinigheidje.

Johannes

Ik kwam er net achter dat brieven en kaarten bij PostNL een minimaal formaat van 140x90mm moeten hebben. Ik bestelde 30 kaarten in het formaat 110x110 en dus enveloppen die slechts 120x120 mm groot... Ik kwam er net achter dat brieven en kaarten bij PostNL een minimaal formaat van 140x90mm moeten hebben. Ik bestelde 30 kaarten in het formaat 110x110 en dus enveloppen die slechts 120x120 mm groot zijn. PostNL accepteert dit niet en daar was ik uiteraard niet van op de hoogte toen ik de kaarten kocht. Dit mag hier zeker vermeld worden!

Tessa

Fijne communicatie en bewerkingsprogramma

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Snellere levering!! Van de kaartjes en raamstickers

Tsjeard

Erg makkelijk een kaart samenstellen en bestellen, ook de manier waarop het wordt geleverd is super!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Voor nu niet, het bijzonder handig!

Thea

Top!