Ilse

Snelheid en prijs/kwaliteit top! Alles correct verlopen

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Goedkopere verzending zou leuk zijn 😅

Inge

Geweldig! Goede, snelle service en een begripvol en meedenkend team!

Morgane

Bij de bestelling zaten enkele beschadigde en bevuilde enveloppen. Dit is spijtig, want nu komen wij enveloppen tekort om onze huwelijksuitnodigingen te kunnen versturen.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Gelieve bij een volgende bestelling alle enveloppen te controleren aub. Wij hebben nu een 8-tal bevuilde en beschadigde enveloppen, waardoor wij nu enveloppen tekort komen om onze... Gelieve bij een volgende bestelling alle enveloppen te controleren aub. Wij hebben nu een 8-tal bevuilde en beschadigde enveloppen, waardoor wij nu enveloppen tekort komen om onze huwelijksuitnodigingen te versturen.

Reactie Blijkaartje:

Wat vervelend dat er enkele enveloppen beschadigd/vervuild waren bij de aflevering. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Hopelijk heb je direct een mailtje naar ons gestuurd zodat we je zo spoedig... Wat vervelend dat er enkele enveloppen beschadigd/vervuild waren bij de aflevering. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Hopelijk heb je direct een mailtje naar ons gestuurd zodat we je zo spoedig mogelijk kunnen voorzien van nieuwe enveloppen. Want we willen natuurlijk wel dat jullie uitnodigingen op een mooie manier verzonden worden zodat je ook oprecht BLIJ wordt van jouw bestelling bij Blijkaartje. Goed om te lezen dat je verder wel helemaal tevreden over ons bent en dat je ons zou aanbevelen. Met blije groet, Team Blijkaartje

J.M

De levering duurde wel heel lang. Ik had ze vrijdag voor 13:00 besteld, maar kreeg ze pas dinsdag binnen. En ik kreeg te weinig enveloppe mee.

Snelle leveren

Reactie Blijkaartje:

Dank je wel voor je review en wat vervelend om te lezen dat je wat langer op je bestelling hebt moeten wachten. Wellicht is er net een extra controle geweest waardoor jouw kaartjes opnieuw gedrukt... Dank je wel voor je review en wat vervelend om te lezen dat je wat langer op je bestelling hebt moeten wachten. Wellicht is er net een extra controle geweest waardoor jouw kaartjes opnieuw gedrukt moesten worden. Ook merken we dat de pakketdiensten het erg druk hebben waardoor je misschien net iets langer hebt moeten wachten op je kaartjes dan gebruikelijk. Wat betreft je enveloppen: als er niet voldoende in het pakket zaten, altijd even een mailtje sturen zodat we de missende enveloppen alsnog met zo spoedig mogelijk kunnen nasturen. Fijn dat we op de overige punten wel goed scoren en dat je daar tevreden over bent, dus graag tot een volgend BLIJ moment. Met blije groet, Team Blijkaartje

Thecla

Top

S

Mooie kaartjes

Saritha

Snel in contact, snelle aanpassingen.

Robin

Handig ontwerp programma met leuke afbeeldingen en vriendelijke klantenservice.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Graag de kaartjes beter verpakken. Van de 24 geboortekaartjes kwamen er zeker 10 met een gehavende hoek uit de enveloppe. Dit vind ik erg jammer voor het geld dat er voor is betaald.

Eline

Wij zijn heel blij met de service die geleverd is! We hebben gebruik gemaakt van de kaartcontrole, waar waardevolle tips uitkwamen. Bij de proefdruk zaten samples van de papiersoorten waar we heel... Wij zijn heel blij met de service die geleverd is! We hebben gebruik gemaakt van de kaartcontrole, waar waardevolle tips uitkwamen. Bij de proefdruk zaten samples van de papiersoorten waar we heel blij mee waren, want die hebben er ons van overtuigd toch voor een andere papiersoort te gaan. Tenslotte werden er meer kaartjes geleverd dan we besteld hadden; dat was een aangename verrassing.

Ga zo door!

Martijn

Eerste levering niet goed doorDHL. Blijkaartje heeft dit supersnel opgelost door het nogmaals te sturen.