Fokje

Prachtig mooie trouwkaarten gekregen.
Een beschadigd welkomstbord ontvangen, na contact kregen we een nieuwe toegestuurd. Prima service!

Lisanne

Hele vriendelijke werknemers

Wendy

Heel goed, kaartjes waren snel binnen

Claudia

Lies

Mooi kaartje geworden. Tevreden daarover. Krijg ook positieve reacties van de genodigden.
De kleur van de enveloppen die ik wilde was anders. Dat kwam omdat er geen kleur of nummer op een deel van de stalen stonden. Aangeboden is de enveloppen terug te sturen voor de juiste. Omdat het wel kon heb ik het zo gelaten.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

zie boven wat betreft de enveloppen alle stalen voorzien van kleurnamen of nummers. Had ik al telefonisch aangegeven.

Beert

Makkelijk kaarten zelf ontwerpen..

Zo doorgaan

Nicolette

Erg blij met ons geboortekaartje! Gebruiksvriendelijke tool om je eigen kaartje te ontwerpen/bewerken en snelle levering!

Lotte

Snelle levering, denken mee, positief!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Een aantal afbeeldingen die ik had geupload verschenen niet op het te bestellen kaartje (het voorbeeld). Toen ik dat had verholpen door het formaat te wijzigen, bleken er alsnog afbeeldingen af te... Een aantal afbeeldingen die ik had geupload verschenen niet op het te bestellen kaartje (het voorbeeld). Toen ik dat had verholpen door het formaat te wijzigen, bleken er alsnog afbeeldingen af te vallen op de proefdruk. Dit zou wat duidelijker kunnen, in elk geval het voorbeeld zo tonen als het op de proefdruk ook wordt.

Fenny

Makkelijk en snel

Ga zo door

Natasja

Slechte koperfolie

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Betere service wat betreft koperfolie. Stop zetten van deze mogelijkheid wanneer er meer klachten zijn. Bovendien een compensatie zou netjes zijn

Reactie Blijkaartje:

Bedankt voor je review en fijn dat we goed scoren op ons ontwerp programma en het bestelgemak. Wat jammer dat je geen goede ervaring hebt met de koperfolie. We proberen altijd te zoeken naar een... Bedankt voor je review en fijn dat we goed scoren op ons ontwerp programma en het bestelgemak. Wat jammer dat je geen goede ervaring hebt met de koperfolie. We proberen altijd te zoeken naar een passende oplossing. Daarnaast proberen wij onze klanten altijd met een BLIJ gevoel te laten terugkijken op de bestelling en bieden daarbij een gepaste compensatie indien nodig.