Ankie

Leuke ontwerpen, gemakkelijk zelf aan te passen en zeer snelle levering.

Irene

Zeer tevreden! Mooie ontwerpen en een uitgebreid assortiment. Ook de klantenservice was erg behulpzaam, snel en vriendelijk.

Neen

Marion

Super! Vooral mee laten kijken door het ontwerpteam is een fantastische service!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Transparantie in prijs, tijdens het ontwerp proces heb je geen idee

Marjan

Prima, alleen kleuren kaartje proefdruk, definitieve bestelling en geboorte bord kwamen niet overeen

Let op de kleuren

Reactie Blijkaartje:

Dank voor je review en fijn dat we op bijna alle punten aan je verwachting hebben voldaan. Wat betreft je opmerking over de kleuren: aangezien het materiaal van een geboortebord anders is dan... Dank voor je review en fijn dat we op bijna alle punten aan je verwachting hebben voldaan. Wat betreft je opmerking over de kleuren: aangezien het materiaal van een geboortebord anders is dan papier, is een minimaal kleurverschil soms net niet helemaal te voorkomen. Je mag ons bij een volgende keer altijd even benaderen om met je mee te kijken om het kleurverschil zo minimaal mogelijk te houden.

Stephanie

Toppie

X

Lucy

Mooie kwaliteit kaartjes

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Ja, probeer de “glimmende” letters langer te laten drogen voordat je ze op een stapel op elkaar legt.. ik heb meer als 10 geboortekaartjes weg kunnen gooien omdat de letters hadden afgegeven op... Ja, probeer de “glimmende” letters langer te laten drogen voordat je ze op een stapel op elkaar legt.. ik heb meer als 10 geboortekaartjes weg kunnen gooien omdat de letters hadden afgegeven op andere kaartjes plus sommige stukken tekst daardoor niet eens meer leesbaar waren… voor die prijs best zonde… baalde daar behoorlijk van….

Eline

Fijne en snelle service. Een handgeschreven gedichtje is aangepast naar ons kaartje (qua kleuren). Echt super blij mee dat dit kon en gelukt is!

Karlijn

Ik ben super goed geholpen door de dames van de opmaak hulp. Hierdoor heb ik een mooi en origineel geboortekaartje voor onze dochter kunnen maken. En de snelle levering was ook echt een pluspunt.... Ik ben super goed geholpen door de dames van de opmaak hulp. Hierdoor heb ik een mooi en origineel geboortekaartje voor onze dochter kunnen maken. En de snelle levering was ook echt een pluspunt. Zaterdagavond besteld en maandag al geleverd!

Geen...

Anita

Erg veel stress omdat we twee weken voor uitgerekende datum een mail kregen dat het papier niet op voorraad is, moesten we weer vanalles aanpassen en dat leverde veel stress op

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Voorraad beter op orde houden of betere compensatie voor gedupeerde
Het is dat we te weinig tijd hadden voor een ander ontwerp bij een ander bedrijf anders had ik dat zeker gedaan

Reactie Blijkaartje:

Dank voor je review want wij kunnen er ook van leren als er dingen niet naar wens verlopen. Helaas is het Linnenpapier tijdelijk vervangen door een vervangend papiersoort en als het goed is heb je... Dank voor je review want wij kunnen er ook van leren als er dingen niet naar wens verlopen. Helaas is het Linnenpapier tijdelijk vervangen door een vervangend papiersoort en als het goed is heb je een code ontvangen waarmee je gratis een nieuwe drukproef kon aanvragen op dit andere papiersoort. Een drukproef kunnen we in de regel heel erg snel leveren zodat je nog tijdig een goede keus kunt maken op welk papiersoort je jouw kaartje het mooist vindt. Hopelijk ben je alsnog helemaal BLIJ met je nieuwe gratis drukproef.

Pieter

Kunnen niet rellen

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Tel aantallen eens een keer na

Reactie Blijkaartje:

Dank voor je review en ik begrijp uit je opmerking bij de tips dat je wellicht niet het juiste aantal kaartjes hebt ontvangen? Mocht dit het geval zijn, neem dan nog even contact met ons op en wij... Dank voor je review en ik begrijp uit je opmerking bij de tips dat je wellicht niet het juiste aantal kaartjes hebt ontvangen? Mocht dit het geval zijn, neem dan nog even contact met ons op en wij zorgen er uiteraard voor dat de missende kaartjes zo snel mogelijk worden nageleverd zodat je alsnog helemaal Blij wordt van jouw bestelling.