Kim

Top

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Bescherming om product doen in de doos, wij hadden een welkomstbord bruiloft en hier is een sneetje in gekomen met openen van het pakket. Ging er niet vanuit dat het bord er direct los onder zou... Bescherming om product doen in de doos, wij hadden een welkomstbord bruiloft en hier is een sneetje in gekomen met openen van het pakket. Ging er niet vanuit dat het bord er direct los onder zou zitten.

Catherine

Veel verschillende stijlen en ontwerpen. Proefdruk is ook echt een meerwaarde, zeker met de staaltjes.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Ontwerpprogramma kan beter. Vooral mogelijkheden om uit te lijnen en te centreren zijn niet optimaal.

Chantal

Leuk dat met een groot assortiment aan plaatjes en lettertypes een eigen kaartje te ontwerpen is.
Zeer vriendelijke en snelle service na contact over iets dat mis was met de enveloppen.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Het zou handig zijn als eerdere bestellingen snel terug te zien zijn in het account. Nu heb ik voor de order de bestel gegevens van de proefdruk opgezocht in de mail.

inge

Echt wen mooi product

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Maak de prijzen iets goedkoper, dan zul je meer klanten krijgen en meer kaartjes verkopen

Tessa

Zeer goede service met het helpen van het ontwerpen van ons geboortekaartje. Reageren snel op de mail. Perfecte informatie voorziening omtrent de levering. Zeer prettige manier van communicatie.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

De kosten voor een proefkaartje vast verlagen, geen eenmalige korting. Ontwerpprogramma kan iets soepeler.

Anouk

Snel en makkelijk geregeld

Antoinette

Mooi materiaal van de kaart en envelop, kleuren op de site kloppen met de werkelijkheid , bijzonder verzorgde zendingen. Erg blij ermee.

Ga vooral zo door!

Patricia

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Jammer dat je 2x verzendkosten moet betalen als je van te voren al de enveloppen wilt kopen voor een geboortekaartje

Henri

Ok

nee

Flora

Nee!!!!!!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Informeer dat de allerlaatste versie besteld als proef niet altijd overeenkomt met de grote bestelling. BVB. Soort papier wordt niet opgeslagen.

Reactie Blijkaartje:

Wat jammer dat je niet tevreden over je bestelling bent. Ik begrijp uit je tip dat je een ander papiersoort voor je set hebt aangeklikt dan bij je drukproef. Dit kan invloed hebben op de kleuren en... Wat jammer dat je niet tevreden over je bestelling bent. Ik begrijp uit je tip dat je een ander papiersoort voor je set hebt aangeklikt dan bij je drukproef. Dit kan invloed hebben op de kleuren en de uitstraling van je kaartje. In je account kun je heel eenvoudig terugkijken op welk papiersoort je de drukproef hebt besteld. En bij twijfel mag je ons natuurlijk altijd even raadplegen om met je mee te kijken. Hopelijk voorkomen we hiermee een teleurstelling bij een volgend Blij moment.