Ilse

Werkt prettig

Mariëlle

Er is teveel fout gegaan, wel opgelost maar geeft nare nasmaak met super strakke deadline. Een compensatie was op zn plaats geweest. Ook vind ik het zo onnodig om jullie logo op de kaart te hebben.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Eind controle uitvoeren op bestellingen met een pakbon. Alles wat niet goed gaat qua voorraad voor verzending met klant communiceren.

Reactie Blijkaartje:

Dank voor je review want ook als er iets niet naar wens verloopt, zoeken we graag naar een gepaste oplossing. Het is natuurlijk altijd goed om op tijd je kaartjes te bestellen zodat je daar geen... Dank voor je review want ook als er iets niet naar wens verloopt, zoeken we graag naar een gepaste oplossing. Het is natuurlijk altijd goed om op tijd je kaartjes te bestellen zodat je daar geen stress over hoeft te hebben. Indien je ons logo niet op je kaartjes wilt, kun je ons een mailtje sturen. Tegen een kleine vergoeding verwijderen wij vervolgens het logo van jouw ontwerp. Misschien een tip voor een volgende keer.

Gerrie

Vriendelijke, hulpvaardige mensen en vlotte afhandeling en heel fijne service

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Misschien een andere bezorger zoeken die wat zorgvuldiger omgaan met het pakket een keer nat en nalevering kapotte verpakking

Joline

Super mooie kaarten mogen ontvangen voor de geboorte van onze dochter. Ik heb zelf het kaartje in elkaar gezet met jullie programma, werkt perfect!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

De ideal betaling liep een aantal keer vast, maar kan ook aan mijn bank (Rabobank) hebben gelegen.

Anneke

Ik had geen ervaring met online zelf een kaartje ontwerpen. Maar erg gebruiksvriendelijk! Het is helemaal gelukt. Na de proefdruk heeft Blijkaartje nog even de puntjes op de i gezet! Dank daarvoor.... Ik had geen ervaring met online zelf een kaartje ontwerpen. Maar erg gebruiksvriendelijk! Het is helemaal gelukt. Na de proefdruk heeft Blijkaartje nog even de puntjes op de i gezet! Dank daarvoor. We krijgen veel complimenten voor de mooie kaarten die we verstuurden! Dus bij deze ook voor het team van Blijkaartje👏

Ga zo door!

Nadine

Mooi kaartje, vriendelijke klantenservice

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Bij bestellen was de maat van de enveloppen wat verwarrend. De maat was kleiner dan de kaart maar in het echt was de maat goed.

Margot

Er wordt goed meegedacht en als iets niet naar wens is gegaan, wordt dit ook op een adequate en snelle manier opgelost.

Ga zo door!

Crystal

Een bestaand kaartje aangepast naar onze wens. Aanpassingen Extra laten controleren door de service afdeling. Top, dik tevreden

Koen

Printkwaliteit kaart is oke, niet top.

Printkwaliteit kaart is oke, niet top.

Daarnaast van meerdere mensen terug gekregen dat de envelop van heel slechte kwaliteit was. De kaart zat helemaal vast in de envelop en die moest helemaal gescheurd worden om de kaart eruit te krijgen. Daarbij was ook bij meerdere mensen de gouden binnenkant helemaal losgelaten. Daardoor leken het twee enveloppen in één en was er onduidelijkheid over wat er in de enveloppen moest zitten. Jammer!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Betere printkwaliteit en andere enveloppen aanbieden.

Reactie Blijkaartje:

Dank voor je review en wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit. Vooraf is het altijd mogelijk om een proefdruk tegen een gereduceerd tarief te bestellen zodat je onze... Dank voor je review en wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit. Vooraf is het altijd mogelijk om een proefdruk tegen een gereduceerd tarief te bestellen zodat je onze kwaliteit goed kunt beoordelen. In het bestelproces worden de enveloppen qua formaat afgestemd op het gekozen kaartformaat zodat dit altijd passend is. Op het moment dat je niet tevreden bent, mag je altijd contact met ons opnemen zodat we kunnen kijken naar een gepaste oplossing.

Elise

Ik heb dinsdag 11 juni geboortekaartjes besteld, meer dan 300 euro uitgegeven en de kaarten zouden 13/14 juni bezorgd worden. Het is nu 17 juni en de kaarten zijn nog niet bij de ontvangers... Ik heb dinsdag 11 juni geboortekaartjes besteld, meer dan 300 euro uitgegeven en de kaarten zouden 13/14 juni bezorgd worden. Het is nu 17 juni en de kaarten zijn nog niet bij de ontvangers aangekomen..

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Realistischer zijn in de bezorg datum dit is echt vervelend

Reactie Blijkaartje:

Dank voor je review en wat vervelend dat de bezorging wat langer op zich laat wachten. Zodra je van ons een verzendbevestiging hebt ontvangen, kan de levering van briefpost 1-4 werkdagen duren.... Dank voor je review en wat vervelend dat de bezorging wat langer op zich laat wachten. Zodra je van ons een verzendbevestiging hebt ontvangen, kan de levering van briefpost 1-4 werkdagen duren. Hierin blijven we afhankelijk van de snelheid van de post maar ook zeker van de drukkerij. Ook hier kan er soms wat vertraging ontstaan gezien het natuurlijk machinaal werk blijft. Hopelijk worden de kaartjes snel bezorgd!