Kim

Heel goed, vriendelijke medewerker en denken ook fijn mee

Nee hoor

Leen en Leny

Snelheid van levering

Iets gebruiksvriendelijker maken misschien

Annelien

Nope

Anke

Ik heb een goede ervaring.
Ik heb een goede ervaring.
Proefdruk optie: De eerste is erg voordelig, maar het was mij niet duidelijk dat er mét de eerste proefdruk stalen meekomen, waardoor ik ‘onnodig’ een tweede proefdruk heb besteld, omdat ik twijfelde over het papier. Deze proefdruk was direct een stuk prijziger.
Ontbrekende envelop: voor de twee proefdrukken heb ik een envelop besteld (2x) en betaald. Echter had ik maar 1 ontvangen

1. Bij Proefdruk optie de toelichting ontvangen van papierstalen
1. Bij Proefdruk optie de toelichting ontvangen van papierstalen
2. Bij twijfel bestelling (in mij geval 2x dezelfde envelop bij proefdruk - is snap vanuit de proefdruk overweging dat het niks toevoegd 2 maal eenzelfde envelop te leveren) klant informeren en geld terug (voor niet geleverde, maar wel betaalde envelop)

Kompas

Goed en een snelle reactie en snel geleverd. En ook vriendelijk

Nee, ben heel tevrede

Soscha

Enorm snel en veel keuze!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Edit programma werkt mobiel niet super.

Karen

Makkelijk om zelf een ontwerp naar je eigen smaak en wensen aan te passen. Controle is snel en precies. Levertijd heel snel!

Tess

Positief

Voorbeeld kaartje kunnen inzoomen

Rianne

Makkelijk ontwerpen, veel keuze, snelle, nette levering.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Het verwijderen van het Blijkaartje logo achterop goedkoper maken.

Ingrid

Super vriendelijk, behulpzaam en meedenkend!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Het was lastig, menu en naamkaartjes en hetzelfde design te maken. Echter gebeld en toen meer dan vriendelijk geholpen!