CL

Top! Mooie kwaliteit en verrassende service bij bestelling van een proefdruk.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Eigenlijk zijn jullie gewoon goed!

Marielle

De lijm bij de randen van de enveloppen plakten niet goed. Na telefonisch contact met Blijkaartje erg goed geholpen.

Enveloppen controleren voor versturen

Pauline

Mijn pakket kwam zeiknat aan. Ik voeg foto´s toe, zodat u kunt zien dat de doos waar de kaarten in zaten zeiknat was. Ik moest ze op keukenpapier laten drogen. Dit is natuurlijk erg zonde en weinig... Mijn pakket kwam zeiknat aan. Ik voeg foto´s toe, zodat u kunt zien dat de doos waar de kaarten in zaten zeiknat was. Ik moest ze op keukenpapier laten drogen. Dit is natuurlijk erg zonde en weinig professioneel. Ik heb bijna EUR 4,- per kaart betaald. Dan verwacht je zoiets niet.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Ik zou de kaarten voortaan in plastic verpakken in plaats van in foliepapier. En overwegen om met een andere koerier te gaan werken.

Reactie Blijkaartje:

Dank voor je review. Wat ontzettend vervelend dat je een nat pakketje hebt ontvangen en hierdoor de kaarten beschadigd zijn geraakt. Zou je een mail naar ons willen sturen (info@blijkaartje) met... Dank voor je review. Wat ontzettend vervelend dat je een nat pakketje hebt ontvangen en hierdoor de kaarten beschadigd zijn geraakt. Zou je een mail naar ons willen sturen (info@blijkaartje) met daarin wat foto's en het ordernummer? Dan zorgen wij voor een gepaste oplossing.

Fionna

Vriendelijke medewerkers aan de telefoon. Ik werd meerdere keren gelijk telefonisch geholpen bij het ontwerp.

nee

A

Minder goed als verwacht. Proefdruk was anders dan de gekochte kaarten.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Wijzigingen van te voren melden.

Reactie Blijkaartje:

Dank voor je review. Hopelijk heb je wel direct contact met ons opgenomen om door te geven dat je bestelling niet helemaal naar verwachting was. Wellicht had je net een ander papiersoort bij je set... Dank voor je review. Hopelijk heb je wel direct contact met ons opgenomen om door te geven dat je bestelling niet helemaal naar verwachting was. Wellicht had je net een ander papiersoort bij je set dan bij je drukproef of was er iets anders aan de hand. We kunnen dan altijd met je meekijken en meedenken over een gepaste oplossing. We willen natuurlijk wel dat je helemaal BLIJ van jouw kaartjes wordt.

Joke

Zeer correct, snel antwoord bij een mail

Ga zo door!

Barbara

Zeer positief, we hebben een prachtige Save the date en trouwkaart gemaakt. Met het ontwerpprogramma konden we prima uit de voeten en er waren meer dan voldoende mogelijkheden om binnen het... Zeer positief, we hebben een prachtige Save the date en trouwkaart gemaakt. Met het ontwerpprogramma konden we prima uit de voeten en er waren meer dan voldoende mogelijkheden om binnen het aangeboden ontwerp iets aan te passen.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

We hebben geen goede ervaring met dhl, met postNL ging de levering wel goed.

Manon

Vind de proefdruk prijs (na de eerste druk) erg duur. Ook de levertijd van 2-3 werkdagen vind ik lang. Verder wel goeie service bij mailen.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Prijs proefdruk aanpassen en sneller leveren.

Reactie Blijkaartje:

Dank voor je feedback. De levertijd is afhankelijk van het moment van bestellen en het soort kaart, foliebedrukking bijvoorbeeld duurt langer wegens het drogingsproces. Informatie over de levertijd... Dank voor je feedback. De levertijd is afhankelijk van het moment van bestellen en het soort kaart, foliebedrukking bijvoorbeeld duurt langer wegens het drogingsproces. Informatie over de levertijd kun je gemakkelijk vinden op onze website. Fijn dat we op andere punten goed bij je scoren.

Anne

Mooie kwaliteit geboortekaartjes

Esther

Ik vond het programma om het kaartje te maken niet altijd even lekker werken. Het contact met medewerkers is heel fijn.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Programma maken dat je tekst makelijker kopieer van 1 naar andere kaartje.