Mirna

Super! Goede en snelle service, met uiteindelijk fantastische uitnodigingen voor onze bruiloft.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

De foliedruk vlekt op een groot deel van de kaarten, waar mogelijk zou ik dit aanpassen.

Sofie

Geboorte kaartjes nog niet ontvangen na 6 dagen.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Levering checken, b post staakt, zoek dan een ander bedrijf. Mijn geboortekaartjes zitten vast en mijn dochter is bijna een week oud.

Monique

We zijn blij met onze uitnodigingen!

Nee, we zijn tevreden.

Marysa

Mooie kwaliteit, snelle levering en proefafdruk.

Geerdina

Mooie kaartjes. Zelf heb hulp nodig gehad maar de mogelijkheid is er wel.

Blanco ontwerpen toevoegen?

Erica

Snelle reactie op de chat, fijn programma en snelle nette levering!

Ga zo door!

Jill

Mooie kaartjes die je makkelijk zelf kan ontwerpen/aanpassen in een handige tool! Leuk dat je ook stalen van envelopkleuren en papiersoorten krijgt bij de bestelling van een proefdruk.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Mogelijkheid extra snelle levering (tegen meerprijs) zou wel fijn zijn voor de bestelling van geboortekaartjes...

Fam.Harry

Goed geregeld, mooi kaartje

Alles is prima in orde

Jacqueline

Ik vind het een fijn programma om een bestaande kaart aan te passen

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Het uitlijnen op de kaart is niet heel gemakkelijk. Hier heb ik een liniaal op het scherm voor moeten leggen. Ook is het handiger om een watermerk op de achterkant te hebben, zodat de foto niet op... Het uitlijnen op de kaart is niet heel gemakkelijk. Hier heb ik een liniaal op het scherm voor moeten leggen. Ook is het handiger om een watermerk op de achterkant te hebben, zodat de foto niet op de verkeerde achterkant plaatst.

Marcha

Ik was op zoek naar een leuke uitnodiging voor mijn 50e verjaardag, en bij het zien van dit kaartje kreeg ik meteen een blij gevoel. Ik heb het kaartje een beetje aangepast zodat het iets meer... Ik was op zoek naar een leuke uitnodiging voor mijn 50e verjaardag, en bij het zien van dit kaartje kreeg ik meteen een blij gevoel. Ik heb het kaartje een beetje aangepast zodat het iets meer "mijn" kaartje werd en zeg nu zelf... daar word je toch meer dan blij van!!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Ga vooral zo door, het is top!