Sansa

Een super fijne site met geweldig veel mogelijkheden. Het contact met de klantenservice was gemakkelijk, snel en vriendelijk. Binnen no time stond een nieuw cq aangepast ontwerp klaar in mijn... Een super fijne site met geweldig veel mogelijkheden. Het contact met de klantenservice was gemakkelijk, snel en vriendelijk. Binnen no time stond een nieuw cq aangepast ontwerp klaar in mijn account zodat ik verder kon. Geen vraag was teveel en geen ontwerp te moeilijk.

Wij zijn ontzettend blij met onze geboortekaartjes en poster!

BLIJF ZO DOORGAAN!

Laura

Dit keer hebben we ook een poster van het geboortekaartje besteld. Het staat prachtig in de lijst en heeft nu een mooie plek op de babykamer.

Geen tip

Caro

Heel goed!

Sofie

Fijn dat er bij de proefdruk wat voorbeelden zaten van papiersoort/-kleur!
Fijn dat er bij de proefdruk wat voorbeelden zaten van papiersoort/-kleur!
Kaartje kiezen, verder ontwerpen en bestellen was super makkelijk. Kaartjes zijn uiteindelijk helemaal naar wens geleverd.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Op je telefoon het kaartje bewerken (schuiven en tekst aanpassen) was niet ideaal. Ik had het idee dat ik veel moest klikken voor ik het juiste had.

Gerrit

Prima, fijn dat ze ons belde over de niet goed ingevulde achterkant, voor ze gingen afdrukken

Evy

Een prachtige selectie kaartjes met een ruime keuze aan papierkwaliteiten en ontwerpen. Bij het bestellen van een proefversie ontvang je ook verschillende stalen, wat echt een groot pluspunt is!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Nee, alles is zo vlot verlopen.

Armand

Hoge kwaliteit, grote keuze mogelijkheid en snelle levering.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Maak meer sjablonen beschikbaar voor verschillende kaartjes om nog meer mooie keuzes te kunnen maken.

Nicole

Fantastische klantenservice. Super snel en vriendelijk. Ik heb gebruik gemaakt van de ontwerpservice, die was top! Erg blij mee, voor een kleine prijs helemaal ontzorgd.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Geen, veel dank voor alles!

Rosaline

Makkelijk programma om te ontwerpen en erg mooi resultaat.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Iets meer mogelijkheden om afbeeldingen in folie te drukken.

Marie-Louise

Fijn dat je een proefdruk kunt bestellen en de supersnelle levering

Heb je een tip voor Blijkaartje?

ik zou geen tips kunnen toevoegen