Pyrox bv

Top, makkelijk, snel en vriendelijke personeel 💪🏻

Doe zo verder !

M

Wij hebben ons geboortekaartjes bij blijkaartje besteld. Diverse proefstukken laten maken om alles precies juist te hebben. Helaas waren we teleurgesteld in de definitieve bestelling. Wij hadden een... Wij hebben ons geboortekaartjes bij blijkaartje besteld. Diverse proefstukken laten maken om alles precies juist te hebben. Helaas waren we teleurgesteld in de definitieve bestelling. Wij hadden een kaartje met folie druk welke op de gehele definitieve bestelling doordrukte. Hierdoor zag je op de voorkant een doordruk van het folie van de binnenzijde. Heel erg zonde, dit was namelijk niet zo op ons proefdrukken. We hebben de kaartjes wel verstuurd, omdat in de basis het kaartje wel prachtig was en we graag de aankondiging van ons kleine wouden delen met familie en vrienden. We begrijpen heel goed dat iedere druk weer een beetje anders was, maar dit was echt even schrikken toen we vol verwachting het pakketje openden.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Folie moet niet doordrukken op het papier

Reactie Blijkaartje:

Dank voor je review. Wat jammer om te lezen dat de folie heeft doorgedrukt op de geboortekaartjes! Mocht je hier foto's van hebben, dan zouden wij deze graag ontvangen: info@blijkaartje.nl samen met... Dank voor je review. Wat jammer om te lezen dat de folie heeft doorgedrukt op de geboortekaartjes! Mocht je hier foto's van hebben, dan zouden wij deze graag ontvangen: info@blijkaartje.nl samen met het ordernummer zodat we onze drukkerij hierover kunnen inlichten en kunnen kijken naar een gepaste oplossing. Alvast bedankt!

Daphne

Mooie kaarten, leuke sjablonen, mooi gedrukt en snel geleverd!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Fijne snelle levering. Makkelijk in gebruik

Dominique

Top!

Darryl

Snel en gemakkelijk jouw kaartje ontwerpen en versturen.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Een snelle kwaliteitscontrole op het eind product ;) ik was een letter vergeten in mijn eigen naam. Niet van de baby gelukkig. Valt mee te leven :)

Ray

Belachelijk duur en adverteren met 3 euro per kaartje.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Geen 10 euro per kaartje vragen.

Reactie Blijkaartje:

Wat jammer dat je ons met een onvoldoende hebt beoordeeld. Op onze website geven we duidelijk aan dat we de eerste drukproef tegen een gereduceerd tarief aanbieden. Daarnaast staat bij ieder ontwerp... Wat jammer dat je ons met een onvoldoende hebt beoordeeld. Op onze website geven we duidelijk aan dat we de eerste drukproef tegen een gereduceerd tarief aanbieden. Daarnaast staat bij ieder ontwerp de prijs weergegeven afhankelijk van formaat en aantal. De foliedruk is een extra druklaag die op het kaartje zit om het mooi te laten shinen. Dit maakt het kaartje iets duurder maar dat staat bij het ontwerp vermeld en komt niet in de buurt van 10 euro per kaartje. Jammer dat je deze informatie niet hebt gelezen zodat je verwachtingen anders waren.

Caya

Fijn programma om mee te werken. Gebruiksvriendelijk en werkt goed. De ontwerpen en mogelijkheden zijn erg leuk! De klantenservice is erg behulpzaam en vriendelijk. Daarnaast zien de kaartjes er... Fijn programma om mee te werken. Gebruiksvriendelijk en werkt goed. De ontwerpen en mogelijkheden zijn erg leuk! De klantenservice is erg behulpzaam en vriendelijk. Daarnaast zien de kaartjes er echt prachtig uit!

Blijf zo leuk!

Marleen

Ik ben heel blij met het geboortekaartje dat ik heb besteld bij Blijkaartje. Heel fijn geholpen door Femke. Ze keek met mij mee naar het ontwerp en gaf tips en paste het kaartje aan waar nodig.... Ik ben heel blij met het geboortekaartje dat ik heb besteld bij Blijkaartje. Heel fijn geholpen door Femke. Ze keek met mij mee naar het ontwerp en gaf tips en paste het kaartje aan waar nodig. Uiteindelijk heel tevreden met het eindresultaat.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Ik had gedacht dat de sluitzegel met goudfolie was, maar dit bleek niet zo te zijn. Zelf misschien ook niet goed gelezen. Daardoor waren ze in het echt anders dan weergegeven op de website.

Maaike

Super leuk om eigen ontwerp te kunnen maken

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Eigen ontwerppagina makkelijker in gebruik maken, werkt niet altijd mee.