Marit

Snelle service, makkelijk

Meer opties voor plaatjes

Suzanne

Mooie trouwkaartjes kunnen maken, maar het ontwerpprogramma werkt niet helemaal soepeltjes. De service was wel top! Ze hebben voor mij het logo er gratis afgehaald omdat ik een bestaand ontwerp... Mooie trouwkaartjes kunnen maken, maar het ontwerpprogramma werkt niet helemaal soepeltjes. De service was wel top! Ze hebben voor mij het logo er gratis afgehaald omdat ik een bestaand ontwerp zoveel had aangepast dat het bijna een eigen ontwerp leek. Al met al heel blij met het resultaat!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Het ontwerpprogramma is wel aan een upgrade toe. Het is een beetje traag en slaat ook niet de kleur of afbeelding op die je hebt gebruikt in een eerdere ontwerpsessie bij hetzelfde kaartje. Verder... Het ontwerpprogramma is wel aan een upgrade toe. Het is een beetje traag en slaat ook niet de kleur of afbeelding op die je hebt gebruikt in een eerdere ontwerpsessie bij hetzelfde kaartje. Verder is het jammer dat als je een blanco kaartje kiest, dat je dan niet alle vormen kaarten/afbeeldingen kan gebruiken die je in de voorbeeldkaarten ziet.

Sacha

Veel mogelijkheden, vriendelijke medewerkers

Eline

We hebben bij Blijkaartje onze trouwkaarten besteld. We zijn super tevreden over onze kaart. Een uniek ontwerp! Toen bleek dat er iets niet goed was gegaan bij het drukken kregen we nieuwe kaartjes... We hebben bij Blijkaartje onze trouwkaarten besteld. We zijn super tevreden over onze kaart. Een uniek ontwerp! Toen bleek dat er iets niet goed was gegaan bij het drukken kregen we nieuwe kaartjes opgestuurd. Geweldige service!

Geen tips :)

Jill

Makkelijk online te bestellen, voldoende opties. Snelle en nette levering.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Heb zitten stoeien met de achtergronden en het verslepen daarvan. Wellicht dat dit iets meer vastgezet kan worden.

Elise

Het ontwerpen van mijn verhuiskaarten heb ik als erg prettig ervaren, met veel mogelijkheden qua opbouw, lettertypes en kleuren, keuze in kaartmaterialen, grootte en veel enveloppe keuze. Fijn om... Het ontwerpen van mijn verhuiskaarten heb ik als erg prettig ervaren, met veel mogelijkheden qua opbouw, lettertypes en kleuren, keuze in kaartmaterialen, grootte en veel enveloppe keuze. Fijn om een proefdruk te kunnen bestellen! Werken met een makkelijk bewerkingssysteem, dit is toegankelijk voor iedereen. Heel fijn dat de gemaakte kaarten worden opgeslagen zodat je er gelijk weer bij kunt en niks verloren gaat. Ik ben erg enthousiast en ik kreeg alleen maar positieve reacties op mijn kaartje! Dus wil je een unieke kaart ontwerpen, doe dat dan vooral bij blijkaartje! Daar wordt je blij van!

Geen tip nodig!

Lisa

Ik werd netjes geholpen

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Ik vind het jammer dat de pocketformaat mapjes geen nette hoeken meer hebben, komt door het bezorgen misschien moet je het robuuster inpakken zodat het netjes blijft

Richard

Goeie ontwerp mogelijkheden. Goede service. Prima allemaal

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Ja vooral zo door gaan. Helemaal top

Meike

Deze keer gregen we in plaats van de proefdruk de kaartjes van een ander. Was fout gegaan bij de drukker, werd door Blijkaartje goed opgepakt en de volgende dag hadden we alsnog onze proefdruk.... Deze keer gregen we in plaats van de proefdruk de kaartjes van een ander. Was fout gegaan bij de drukker, werd door Blijkaartje goed opgepakt en de volgende dag hadden we alsnog onze proefdruk. Verder is het ontwerpen met een eigen afbeelding kinderspel, ik moest even zoeken naar de afgeronde hoeken - kon ik toch niet later nog aanpassen... Ook de keuze van het tulpenbollenpapier is me niet gelukt -misschien omdat ik een eigen afbeelding heb en niet een minimalistisch ontwerp?

Heb je een tip voor Blijkaartje?

De keus voor afgeronde hoeken verbeteren en betere uitleg bij wanneer je welk papier kan kiezen.

Jolien

Verschrikkelijke klantenservice die totaal niet klantvriendelijk is. Service is ook erg slecht. Logo kan niet worden verwijderd van de kaartjes als bestelling is gedaan. Heel omslachtig hoe dit wel... Verschrikkelijke klantenservice die totaal niet klantvriendelijk is. Service is ook erg slecht. Logo kan niet worden verwijderd van de kaartjes als bestelling is gedaan. Heel omslachtig hoe dit wel te realiseren is. Bestel nooit meer kaarten via jullie site.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Logo verwijderen optie voor bestellen

Reactie Blijkaartje:

Dank voor je review en wat jammer om te lezen dat je niet blij bent met onze service. Voor een snelle levering van de kaartjes is het gewenst dat bestellingen vrijwel direct in productie... Dank voor je review en wat jammer om te lezen dat je niet blij bent met onze service. Voor een snelle levering van de kaartjes is het gewenst dat bestellingen vrijwel direct in productie gaan.
Helaas heeft dit als nadeel dat je geen aanpassingen meer kunt doen nadat je je bestelling definitief hebt geplaatst. Daarom hebben we duidelijk op onze website (veel gestelde vragen – overige vragen – kan het logo van Blijkaartje verwijderd worden?) vermeld staan dat dit enkel voorafgaand mogelijk is.
Wij hebben namelijk op verzoek de mogelijkheid om mee te kijken naar het gemaakte ontwerp in een bestaand account en kunnen hierbij helpen met de opmaak van een kaartje. Ondanks dat ons logo vermeld staat op jouw ontwerp, wensen we je er veel plezier mee.