Barbara

Wij werden erg BLIJ van de levering en eindresultaat! De pakketdienst gooide nog even roet in het eten doordat er vocht is gelekt in de doos waardoor niet alles meer bruikbaar was, en dat is gewoon... Wij werden erg BLIJ van de levering en eindresultaat! De pakketdienst gooide nog even roet in het eten doordat er vocht is gelekt in de doos waardoor niet alles meer bruikbaar was, en dat is gewoon perfect opgelost door jullie! Wij kunnen niet wachten op de reacties van onze bruiloftsgasten!

Gewoon zo door gaan!

Leanne

Mooie en nette producten. Hoe je het ontwerpt en hoe je dat voorbeeld ziet, komt ook echt overeen met hoe het in werkelijkheid eruit ziet!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Mijn bestellingen (3x) zijn altijd één dag later gekomen dan in eerste instantie als leverdatum in de mail is verwerkt. Ik kreeg dan wel een mail met dat het een dag later werd, dus ik wist er wel... Mijn bestellingen (3x) zijn altijd één dag later gekomen dan in eerste instantie als leverdatum in de mail is verwerkt. Ik kreeg dan wel een mail met dat het een dag later werd, dus ik wist er wel vanaf.

Steven Josefsson Gall & Gall

Complimenten voor dit platform, goede prijs kwaliteit en een super bereikbare, uiterst vriendelijke klantenservice! Snelle levering en zelfs nog een verbeter punt op onze kaart. Al met al is onze... Complimenten voor dit platform, goede prijs kwaliteit en een super bereikbare, uiterst vriendelijke klantenservice! Snelle levering en zelfs nog een verbeter punt op onze kaart. Al met al is onze ervaring uitstekend!

X

Paul Goen

Snelle service en reactie op mails

Doe zo verder

Anouk

Fijn

2e proefdruk vond ik in verhouding aan de dure kant

Kamei

Super

Geen tips

Maartje

Erg tevreden met de snelheid en gemak van ontwerpen!

Nee, geen tips.

M

Goede service en fijn dat proefdruk kan

Candice

Na een spelfout op ons geboorte kaartje werd dit aangepast door blijkaartje en waren de kaartjes alsnog perfect

Femke

Ik had een spellingsfout. ze dubbelchecken alles dus ze hebben de spellingsfout met toestemming veranderd.

nee