Anne

Goed, fijne bewerkingsmogelijkheden.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

De mogelijkheid om enveloppen eerder dan de geboortekaartjes te bestellen en de verzendkosten terug te krijgen wanneer je daadwerkelijk de kaartjes besteld. Zo hoeft de klant geen 2x bezorgkosten te... De mogelijkheid om enveloppen eerder dan de geboortekaartjes te bestellen en de verzendkosten terug te krijgen wanneer je daadwerkelijk de kaartjes besteld. Zo hoeft de klant geen 2x bezorgkosten te betalen. Verhoogd de klantvriendelijkheid.

Laura

Ik heb gebeld dat het product niet goed was ze stuurden een nieuw product.. uiteindelijk is het ons gelukt om hem op de muur te plakken…. Uiteindelijk toch nog bobbels.. het zelfklevende is niet... Ik heb gebeld dat het product niet goed was ze stuurden een nieuw product.. uiteindelijk is het ons gelukt om hem op de muur te plakken…. Uiteindelijk toch nog bobbels.. het zelfklevende is niet super.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Misschien toch weer terug met een beetje water aanbrengen ipv zelfklevend

Simone

Geboortekaartjes besteld. Mooi kaartje en snel geleverd.
Het online adresboek is ook echt super handig.

van der Hart

Vriendelijke medewerkers die graag helpen met het ontwerp. Reageren snel op jouw vragen.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Ontwerpsysteem kan beter. Niet alle desing afbeeldingen zijn terug te vinden als je een bord wilt ontwerpen met de afbeelding van een ander design. Het was niet mogelijk om tekst te plaatsen op de... Ontwerpsysteem kan beter. Niet alle desing afbeeldingen zijn terug te vinden als je een bord wilt ontwerpen met de afbeelding van een ander design. Het was niet mogelijk om tekst te plaatsen op de rug van het gastenboek. Toen dje was geleverd bleek dat de rug wel dik genoeg was geweest voor de tekst. Dit vinden we erg jammer.

Hester

Mooie kaartjes, makkelijk aan te passen/ eigen te maken. Proefkaartje snel en makkelijk besteld. Fijn dat ook alle papiersoorten / kleuren enzovoort erbij geleverd werden

Monique

Supersnelle levering, fantastische service! mooie kaarten!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Goed gedaan, ga zo door.

Christel

Uiteindelijk vind je wel een kaartje dat bij je past, of maak je er eentje naar jouw hand. Én krijg je tips om het nog mooier te maken!!

Blijven verder doen!!

Evelien

Bijzonder mooie afdrukken.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Post duurde lang maar dat ligt aan de koerier.
Post duurde lang maar dat ligt aan de koerier.
Voor mijn bedrijf zijn de kaartjes een beetje aan de prijzige kant, elders zou ik het een stuk voordeliger kunnen laten printen maar daar tegenover staat dat ik altijd super blij ben met jullie mooie afdrukken! Als tekenaar staat dat toch op nummer 1.

Gerjanne

Fijne, duidelijke website. Veel keuzes in ontwerp.

Nee.

Sigrid

Goede service en hulp bij vragen

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Bij onze geboortekaartjes waren er 2 misdrukken. Jammer want dan hadden we nauwelijks nog overschot.