Marieke

Annelies

Goede service, mooie kaartjes

Janine

Erg fijn, zeer klantvriendelijk en helpen je goed! Echt een aanrader. Let wel op dat je 1 proefkaartje hebt, daarna betaal je de volle mep.. uiteraard niet meer dan logisch. Toen het proefkaartje... Erg fijn, zeer klantvriendelijk en helpen je goed! Echt een aanrader. Let wel op dat je 1 proefkaartje hebt, daarna betaal je de volle mep.. uiteraard niet meer dan logisch. Toen het proefkaartje binnen kwam kreeg ik een dik brievenbuspakketje binnen. Ik vroeg mijzelf af of het goed was gegaan. Bij het openen zaten er allemaal super leuke extra's in om je kaart zo mooi mogelijk te maken met zelf een kleinigheidje ! Ik raad ze zeker aan!

Heb je een tip voor Blijkaartje?

De kaartjes die ik besteld had, waren iets vochtig door het weer. Het is niet duurzaam maar wellicht verstandig om het te verpakken met bubbeltjes plastic of een zak.

Heleen

Goed, leuke ontwerpen. En ik denk wil je helemaal een eigen ontwerp, dat is ook prima te doen.

Blijf het zo doen.

Steve

Eerste ervaring , dus we moesten dit nog afwachten .

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Nog mer variatie aanbieden mss.

Femke

Mooie kwaliteit kaartjes, voldoende keuze, snelle levering.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Jammer dat de afbeeldingen die in het ontwerp staan niet verschoven/aangepast kunnen worden.

Gitte

Top, zeer vriendelijk en uitstekende service

Ga zo door toppers

Jessica

De mogelijkheid voor een proefdruk is erg prettig, zeker met de bijgevoegde papiersoorten.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Het zou fijn zijn om ook zelf ingevoegde afbeeldingen (in ons geval een getekend hartje) te kunnen drukken in hoogglans , zodat deze past bij de tekst.

S.

Prachtige geboortekaartjes kunnen ontwerpen en bestellen. Weer eens wat anders dan de doorsnee kaartjes.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Levering mag iets sneller.

Leen

Heel fijn dat ontwerp door jullie werd bijgestuurd.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Nee hoor, alles prima zo.