Elisa

Gevarieerd aanbod aan geboortekaartjes, makkelijk te bewerken + opslaan. De verzending is heel snel.

Nvt

Margreet

Ik heb twee keer gebruik gemaakt van de ontwerp service en dit was een heel goede ervaring. Ik kreeg heel snel reactie en alles zag er goed uit.

Natascha

Top

Gewoon zo doorgaan

Celine

Positieve ervaring met het personaliseren van het geboortekaartje voor onze dochter

N.v.t.

Mariet

Er is geen track en trace verzonden. Hierdoor had ik niet door dat de kaarten al bezorgd waren

Zie bovenstaande

Reactie Blijkaartje:

Dank voor je review. Vervelend dat je geen track en trace bij je bestelling hebt ontvangen! Zendingen via PostNL (briefpost) worden zonder track en trace verzonden. Bij een set vanaf 20 stuks hoort... Dank voor je review. Vervelend dat je geen track en trace bij je bestelling hebt ontvangen! Zendingen via PostNL (briefpost) worden zonder track en trace verzonden. Bij een set vanaf 20 stuks hoort er in principe een track en trace bij. In enkele gevallen gaat er systematisch iets niet goed waardoor deze niet goed aankomt, hier zullen we op gaan letten. Veel plezier van je bestelling gewenst!

Cindy

Leuk dat zelf meegedacht werd en een voorstel voor ontwerp werd gedaan

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Meer mogelijkheden om zelf te ontwerpen

Flexkracht Dienstverlening BV

Makkelijk zelf een kaartje ontwerpen, snel besteld en zeer snel geleverd.

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Voortaan de kaartjes in een doosje versturen i.p.v. ingewikkeld in papier. Bovenste en onderste kaart zijn ligt beschadigd.

Krista

Goed ,betrouwbaar en mooi product!
Gebruiksvriendelijk ontwerpen en makkelijk ontwerp aan te passen !
Proefdruk snel binnen zodat je het goed kunt beoordelen !

Ga zo door

Marianne

Mandy

Héél erg blij met de originele kaartjes voor de 1e verjaardag van onze dochter!