Prima service, snelle levering
Mooie qualiteit .
Ga zo door!
Mooie qualiteit .
Ga zo door!
Precies wat we wilden, goede kwaliteit, de maten klopten helemaal, eenvoudige bevestiging en ook nog eens een super snelle levering!
Snelle levering en erg mooie vouwgordijnen ontvangen. Erg tevreden over.
kwaliteit
prijs
leversnelheid
Eigenlijk hierboven al alles vermeld.
Gewoon erg fijn bedrijf. Zeer correct en heel goed prijs - kwaliteit verhouding.
er staat geen telnr op de website. Dit kwam mij in eerste instantie onbetrouwbaar over. Dit werd helemaal goed gemaakt nadat ik per mail een vraag had gesteld en direct werd teruggebeld.
Zeer stipt, snelle levering, prachtige kwaliteit, oprecht klantvriendelijk. Verdere bestellingen volgen nog zeker en vast. Aan te bevelen..
Voortreffelijke after sales. Er waren bij ons problemen met de stof, maar dit is door Blinddesign op zeer klantvriendelijke en service-gerichte manier opgelost. Geen moeite was ze teveel om het op...
Misschien op de website aangeven dat bij scheve muren of andere afwijkingen aan je raam of huis, je beter eerst even contact kunt opnemen met de klantenservice.
prachtige vouwgordijnen!
Voor 2 slaapkamers verduisterende vouwgordijnen besteld. Helaas zaten er in de stof een aantal kleine gaatjes. Met ondersteuning van BlindDesign het probleem gelukkig meteen op kunnen lossen.
duidelijke info, makkelijk te bestellen, snelle communicatie, snelle levering, zeer klantvriendelijk.