Ron

Snelle afhandeling, goede toelichting op de uitslagen.

marjan

Goede service en bij vragen altijd goed bereikbaar

Breffany

Prima bedrijf

pauline Lutmers

Zeer goede ervaringen, snelle service, prettige mensen aan de telefoon.

Raymond

Volledig, accuraat, snel en waardevol warm advies.

Silvie Vlaander-Brouwer

Duidelijke mogelijkheden en tests en prettig contact.

Anna

Resultaten waren erg vlot met duidelijke uitleg.

Jan A

Goede ervaringen. Uitgebreide testen en kundige mensen in dienst.

Yvonne Van Ingen

Het bestellen en ontvangen van de test ging snel.
had graag een professioneel iemand aan de telefoon gehad om de uitslag te bespreken en niet de telefoniste.
ik heb de test (gezien de...
Het bestellen en ontvangen van de test ging snel.
ik heb de test (gezien de uitslag van de nierfunctie) een week later via de huisarts laten doen en er kwamen toen heel andere (betere)
waarden uit.

Reactie Bloedwaardentest:

Beste mevrouw van Ingen, Wat vervelend, glukkig hebben we na deze klacht contact gehad en eea opgelost. ik heb u gebeld voor het versturen van de uitslag om door te spreken om uit te leggen dat er,... Beste mevrouw van Ingen, Wat vervelend, glukkig hebben we na deze klacht contact gehad en eea opgelost. ik heb u gebeld voor het versturen van de uitslag om door te spreken om uit te leggen dat er, zoals op het labformulier vermeldt stond, sprake kon zijn van een storing. Helaas was u op uw werk en spraken we af dat u mij terug zou bellen. Hiervoor is een speciaal telefoonnummer beschikbaar om de uitslagen door te spreken. Het mag niet zo zijn dat een telefoniste uitspraken doet over uitspraken. Wij proberen te achterhalen waar dit misverstand ontstaan kan zijn. Bel voortaan gerust rechtstreeks onze uitslagen lijn als u vragen heeft over een uitslag.

Gus

Snelle reactie, verzending en onderzoek.