Eveline

Een heel goede ervaring. Ik kreeg de benodigde materialen op tijd in huis, netjes verpakt. Een duidelijke brief en mail erbij. En ook mijn bloed laten prikken op een locatie in Den Haag was goed... Een heel goede ervaring. Ik kreeg de benodigde materialen op tijd in huis, netjes verpakt. Een duidelijke brief en mail erbij. En ook mijn bloed laten prikken op een locatie in Den Haag was goed geregeld. Na een paar dagen kreeg ik de uitslag al via mijn mail binnen. Ook dit is duidelijk uitgelegd.

Richard Swart

Goed geen klachten.

Peter ten Bruggencate

Denken mee met de klant

Brian Schelvis

Ik vond het zeer goed en zeer snel heel tevreden !

Sophia

Goede service, duidelijk rapport

Op 15 maart ziek geworden met milde corona achtige klachten. Nu half september toch laten testen. Uitkomst “corona infectie doorgemaakt”. Super eenvoudig aan te vragen, even prikken bij een... Op 15 maart ziek geworden met milde corona achtige klachten. Nu half september toch laten testen. Uitkomst “corona infectie doorgemaakt”. Super eenvoudig aan te vragen, even prikken bij een priklocatie, bloed opsturen en na drie werkdagen werd ik gebeld. Daarnaast nog per mail de uitslag ontvangen. Prima geregeld.

Astrid

Goed contact over de uitslag, werd gebeld toen de uitslag hoger was dan de referentie waarde

R. Zwart

Goed geregeld. Bepaling lood in bloed. Snel en vertrouwelijke.

Marloes

Prima, helder en snel.