R.d van veghel

Ik was nieuw met bloedwaardentest.nl maar met alle vragen die ik had ben ik uiterst correct geholpen!!! Ook met een nabepaling na mijn test ben ik goed geholpen en ook deze heb ik netjes ontvangen.... Ik was nieuw met bloedwaardentest.nl maar met alle vragen die ik had ben ik uiterst correct geholpen!!! Ook met een nabepaling na mijn test ben ik goed geholpen en ook deze heb ik netjes ontvangen. Zeker een aanrader (en dat kan je niet van iedere aanbieder zeggen waar ik ervaring mee had)

Susan van Zanten

Gewoon prima - snel geholpen, keurig geprikt, snelle uitslag.

Nick Oosterhuis

Al een aantal keer besteld. Alles verliep soepel, snelle uitslagen, goeie klantenservice. Tot nu toe niks op aan te merken.

Jet

Klantvriendeling, snelle service

LM Asch

(Bewerkt)

De test was naar tevredenheid, het evaluatiegesprek (toelichting) viel erg tegen. Moet zelf de leiding nemen in het gesprek en echt alles uitvragen, er kwam geen goede dialoog op gang, de medewerker... De test was naar tevredenheid, het evaluatiegesprek (toelichting) viel erg tegen. Moet zelf de leiding nemen in het gesprek en echt alles uitvragen, er kwam geen goede dialoog op gang, de medewerker gaf de indruk niet goed (of niet gedetailleerd genoeg) de meetwaardes te kunnen intepreteren of toelichten. het bleef bij een "binnen de parameters" qua toelichting en dat staat reeds op het uitslagformulier dus dit gesprek voegde voor mij helemaal niets toe. Ik zal deze zelf verder analyseren en doornemen met een deskundige arts.

Pim van Raalte

Erg blij met mijn bloedonderzoek die ik bij hun heb laten doen. Verklaard een boel van mijn lichamelijk en mentale klachten. Erg dankbaar hiermee. Nogmaals dank!!

(Bewerkt)

Ik kreeg een envelop met een goede uitleg, makkelijk en eenvoudig in gebruik. De uitslag was voor mij in eerste instantie nog niet helemaal duidelijk. Maar na telefonische uitleg wel en nu weet ik... Ik kreeg een envelop met een goede uitleg, makkelijk en eenvoudig in gebruik. De uitslag was voor mij in eerste instantie nog niet helemaal duidelijk. Maar na telefonische uitleg wel en nu weet ik waar ik aan toe ben. En welke actie ik kan ondernemen.

Patrick Jansen

Kheb bloedwaardentest nog niet laten afnemen

Steegers

Goed - doet wat het zegt