K

De enige dienst in nederland die het complete bloedpanel voor bodybuilders verzorgt. Ik ontving hun pakket binnen een paar dagen en kon gemakkelijk een prikpost plannen. De resultaten kwamen binnen... De enige dienst in nederland die het complete bloedpanel voor bodybuilders verzorgt. Ik ontving hun pakket binnen een paar dagen en kon gemakkelijk een prikpost plannen. De resultaten kwamen binnen een week uit. Sterk aanbevolen.

M.E.M. Schaap

Zeer correct en heel snel komt de uitslag in de mail

Andrew Hedley

(Bewerkt)

Het verloop van de test was naar verwachting inclusief de resultaten en gesprek met assistent over de uitslagen.

(Bewerkt)

Zeer matig. Pas na herhaald vragen werd doorverwijzingsformulier aangeleverd. Het bloedprikken kon maar op 1 dag (vrijdag) worden uitgevoerd, terwijl in de bijgeleverde informatie wordt geadviseerd... Zeer matig. Pas na herhaald vragen werd doorverwijzingsformulier aangeleverd. Het bloedprikken kon maar op 1 dag (vrijdag) worden uitgevoerd, terwijl in de bijgeleverde informatie wordt geadviseerd op ma-do te laten prikken. Pas na 2 weken resultaat ontvangen, wederom na mailen en herhaald aandringen van mijzelf.

Reactie Bloedwaardentest:

Sommige testen zoals reverse T3 duren langer omdat ze heel specialistisch zijn. Dat staat dan ook bij de test op de website vermeld bij aanschaf. Het is altijd mogelijk om na een week een... Sommige testen zoals reverse T3 duren langer omdat ze heel specialistisch zijn. Dat staat dan ook bij de test op de website vermeld bij aanschaf. Het is altijd mogelijk om na een week een deeluitslag op te vragen voor de overige testen. De standaard huisartsentesten worden meestal de volgende dag gerapporteerd.

LK

Snelle afhandeling, duidelijke terugkoppeling

Martje

Veel testen mogelijk. en een goede service

NBP

Zeer goed, snelle resultaten en makkelijke afhandeling

Kelly

De bloedafname door studenten was een slechte ervaring!! Evenals de afname locatie. Uitslag en communicatie wel prettig verlopen.

Maria Tops

Na aanvraag test, snelle reactie. Jammer was dat de bloedafname niet vanzelfsprekend was op de 1e locatie, werd geweigerd. En dat verwacht je niet. Na contact kreeg ik een nieuwe locatie. Ook daar... Na aanvraag test, snelle reactie. Jammer was dat de bloedafname niet vanzelfsprekend was op de 1e locatie, werd geweigerd. En dat verwacht je niet. Na contact kreeg ik een nieuwe locatie. Ook daar was het allemaal niet zo gemakkelijk. Uiteindelijk wel bloed geprikt. de uitslag was er dan weer heel snel. Telefonisch contact en daarna een schriftelijke bevestiging.

Reactie Bloedwaardentest:

Vanwege de coronacrisis is het niet mogelijk om op alle 800 locaties in Nederland te laten prikken. Wij zoeken altijd een prikpost in de buurt waar de afspraken mee zijn en die open is. De... Vanwege de coronacrisis is het niet mogelijk om op alle 800 locaties in Nederland te laten prikken. Wij zoeken altijd een prikpost in de buurt waar de afspraken mee zijn en die open is. De verwijsbrief die je van ons krijgt zou voldoende moeten zijn, zodat de prikpost de factuur naar ons kan sturen. Maar bij 800 prikposten werken wel 4000 (partime) mensen en het is niet altijd mogelijk om aan iedere prikster de afspraken duidelijk te maken. Als je een van onze eigen prikposten wilt gebruiken dan kan het zijn dat je wat verder moet reizen.