Snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice. het pakje was verkeerd bezorgd omdat er een verkeerd huisnummer opgezet was. Het zou handiger zijn om een track en tracé te ontvangen dan had ik...Snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice. het pakje was verkeerd bezorgd omdat er een verkeerd huisnummer opgezet was. Het zou handiger zijn om een track en tracé te ontvangen dan had ik eerder kunnen zien waar het pakje bezorgd was. Verder alles prima
R Delft
Positief, snel
Claudia
Goed dat de mogelijkheid er is dat je zelf je bloed kunt laten controleren. Bloedwaardentest biedt goede testpakketen. Resultaten waren snel binnen (3 dagen). Eerste bestelling ging helemaal goed....Goed dat de mogelijkheid er is dat je zelf je bloed kunt laten controleren. Bloedwaardentest biedt goede testpakketen. Resultaten waren snel binnen (3 dagen). Eerste bestelling ging helemaal goed. Tweede bestelling kreeg ik een verwijzing naar een prikpunt in het ziekenhuis waar ze weigerden om te prikken voor bloedwaardentest dus toen was ik voor niks daarheen gegaan. Jammer dat bloedwaardentest niks gedaan heeft om dit iets te compenseren. Verder tevreden.
karin meij
Bloedtest gedaan
José
Bloedwaardentest laten uitvoeren.
Yara Jaidy van Essen
1e keer, op een vergeten houder ivm zelf prikken prima geregeld.
Dennis O
Snel en Persoonlijk
Kari. Winkelman
Het digitale contact na aanvraag Is voorspoedig gelopen. M.n. Mijn persoonlijke mails met vragen aan Uw organisatie werden prompt en bevredigend beantwoord. Het thuis prikken stagneerde wat door het...Het digitale contact na aanvraag Is voorspoedig gelopen. M.n. Mijn persoonlijke mails met vragen aan Uw organisatie werden prompt en bevredigend beantwoord. Het thuis prikken stagneerde wat door het niet vacuüm trekken van het tweede buisje, maar dat bleek geen belemmering bij het bloedonderzoek.. De externe prikpoli die werd genoemd was/is erg ver van mijn huis in Noord; dat bleek nauwelijks haalbaar w.b. tijd en inspanning.
De test ging volgens de beschrijving op de site. Goed geregeld en snel uitslag.