Zeer vakkundig

UItstekend

Goede overzichtelijke website. Toesturen van buisje, bloedprikken en wegsturen van gevulde buisjes verliep probleemloos.

Uitsl;agen in een overzichtelijke pdf.

Elsche

Onduidelijk voor mij was hoe de bloedafname geregeld moest en toen dat na telefonisch contact eindelijk voor elkaar was, kreeg ik een prikpost voorgesteld die minstens 2 uren rijden bij mijn... Onduidelijk voor mij was hoe de bloedafname geregeld moest en toen dat na telefonisch contact eindelijk voor elkaar was, kreeg ik een prikpost voorgesteld die minstens 2 uren rijden bij mijn woonplaats vandaag lag. Zelf actie ondernomen om dat dichterbij te realiseren. Na het opsturen van buisje bloed na anderhalve dag al uitslag. Dat was super.

Reactie Bloedwaardentest:

Onze excuses dat wij een verkeerde prikpost hebben doorgegeven, deze is normaliter altijd binnen een straal van 10 km. Ik denk dat er een foutje gemaakt is naar aanleiding van uw postcode. Gelukkig... Onze excuses dat wij een verkeerde prikpost hebben doorgegeven, deze is normaliter altijd binnen een straal van 10 km. Ik denk dat er een foutje gemaakt is naar aanleiding van uw postcode. Gelukkig dat het direct opgelost werd, nadat u met ons afsprakenbureau contact had opgenomen.

Zeer vakkundig en heldere uitleg

Bloed nog niet geprikt, maar tot dusver alles soepel verlopen. Aanvullende telefonische vraag aan medewerker is snel, vriendelijk en goed afgehandeld.

Fijn en behulpzaam...

Het gehele traject is uitstekend verlopen, ik ben heel tevreden.

Alle benodigdheden als ook de verwijsbrief werd snel geleverd. Dit was een echt deskundig service.

weight-life balance

Super service, heel snel