Heldere en duidelijke instructie over het proces.
Duidelijke uitleg bij de uitslagen en binnen een week de resultaten bekend.
Waarom dan geen 5 sterren?
ondanks mijn bewijs van...
Heldere en duidelijke instructie over het proces.
Duidelijke uitleg bij de uitslagen en binnen een week de resultaten bekend.
Waarom dan geen 5 sterren?
ondanks mijn bewijs van betaling besloot men in eerste instantie te wachten met leveren omdat de betaling (die ik gedaan had via MollyPayments) nog niet binnen was. Dit vond ik vreemd aangezien ik geen partij ben tussen bloedwaardentest.nl en MollyPayments.

Reactie Bloedwaardentest:

Dat is inderdaad erg vreemd. Normaliter zien wij alle betalingen van Mollie meteen binnenkomen.. Het kan zijn dat Mollie bijvoorbeeld een creditcardbetaling weigert en dat u dan op een andere... Dat is inderdaad erg vreemd. Normaliter zien wij alle betalingen van Mollie meteen binnenkomen.. Het kan zijn dat Mollie bijvoorbeeld een creditcardbetaling weigert en dat u dan op een andere manier moet betalen, daar hebben wij geen zicht op. Ik zie in ons systeem dat wij, op de dag dat de betaling ontvangen hebben, uw test op maat gemaakt hebben en per post hebben verzonden.

Monique

Supersnelle levering en duidelijke instructies!

Prettig, klantvriendelijk

Sylvester

Veel uitleg op de website, mail van PMO ipv Bloedwaardetest. kan de vorogestelde tijden niet voor het prikken, nieuwe afspraak maken via de telefoon 8 januari 16.30, wij zijn op dit moment gesloten,... Veel uitleg op de website, mail van PMO ipv Bloedwaardetest. kan de vorogestelde tijden niet voor het prikken, nieuwe afspraak maken via de telefoon 8 januari 16.30, wij zijn op dit moment gesloten, 10 jan mail dat ik in Eindhoven terecht kan. duurt te lang

Hans van Hoek

Goede ervaring. Materiaal komt snel bezorgd. Ik wacht nog op de resultaten, maar dat zit wel goed sinds dit de tweede keer is dat ik besteld heb.

Marlies Hazelaar Metabolic Balance Coach

Super service met persoonlijke touch