Vrouw en Vitaal

Prima, duidelijk (behalve geboorte datum, staat bij bedrijfsgegvens en niet bij aanmelding van de cliënt dat was wat verwarrend.

H.C.Baltus-Merkx

Bijzonder heldere uitleg en snelle afhandeling van aanvraag.

Andries

Bedrijf en service is heel goed. Maar de prikposten waar het bloed wordt afgenomen zijn niet goed opgeleid of geïnstrueerd. Heb nu bij 2 verschillende prikposten meegemaakt dat ik het bloed niet mee... Bedrijf en service is heel goed. Maar de prikposten waar het bloed wordt afgenomen zijn niet goed opgeleid of geïnstrueerd. Heb nu bij 2 verschillende prikposten meegemaakt dat ik het bloed niet mee mocht nemen of dat ze helemaal niet wilden prikken. Hier is dus nog flink verbetering nodig.

Reactie Bloedwaardentest:

Bedankt voor je terugkoppeling Andries. Wij weten dat sommige prikposten het materiaal in willen nemen en dit dan via hun interne post aan ons lab (Lab Stein) verzenden. Dat is ook prima, maar als... Bedankt voor je terugkoppeling Andries. Wij weten dat sommige prikposten het materiaal in willen nemen en dit dan via hun interne post aan ons lab (Lab Stein) verzenden. Dat is ook prima, maar als je het zelf op de (medische) post mag doen dan hebben we er de beste controle over. Normaal gesproken zou de verwijsbrief en de informatie waar de prikpost de factuur voor de bloedafname naar toe kan sturen voldoende moeten zijn. Wij werken hard aan verbetering, maar met 800 prikposten en zo'n 4000 verschillende prik(st)ers is het moeilijk om de afspraken landelijk goed af te stemmen.

Offerte en rekening vervolgens klopten niet, onduidelijkheid werd niet snel opgelost. Mailcontact verliep goed. Telefonisch overleg n.a.v. offerte zou prettig zijn geweest bijv. m.b.t. groot of... Offerte en rekening vervolgens klopten niet, onduidelijkheid werd niet snel opgelost. Mailcontact verliep goed. Telefonisch overleg n.a.v. offerte zou prettig zijn geweest bijv. m.b.t. groot of klein bloedbeeld

Positief dat er de mogelijkheid is om zelf waardes te laten testen

Uysal

Vriendelijk, professioneel.

Jolande Velgersdijk - Praktijk voor Klassieke Homeopathie

Onlangs testen aangevraagd voor een cliënt.

gerda

Snelle afhandeling

Hans Kraaijeveld

Positief

Jasper van den Hoek

Erg prettig. Altijd goede service en snelle resultaten terug