Ik vond de instructies niet duidelijk. Moest nu de naam of de datum op het buisje?

Reactie Bloedwaardentest:

Er hoeft niets op de buisje(s) geschreven te worden. De unieke barcodesticker, die al op uw buisjes zit, verwijst naar uw gegevens en het soort onderzoek. Wel is het raadzaam om de afname datum op... Er hoeft niets op de buisje(s) geschreven te worden. De unieke barcodesticker, die al op uw buisjes zit, verwijst naar uw gegevens en het soort onderzoek. Wel is het raadzaam om de afname datum op de labkaart te schrijven, dan krijgt u deze ook te zien in de rapportage. De meting verandert er niet door, maar als u een arts wilt raadplegen n.a.v. uw uitslag wordt hier wel eens om gevraagd.

Elly de Jong

Het bestellen ging moeizaam. Het duurde een week voor ik alles in huis had. Maar ik werd steeds vriendelijk geholpen en kreeg uiteindelijk korting voor het ongemak.

Hiele personal Training

Als je snel en goed geholpen wilt worden dan moet je bij bloedwaardentest.nl zijn. Altijd vriendelijk en hebben willen het beste voor de persoon die bij hun komt!

(Bewerkt)

Vriendelijke medewerkers die snel reageren en mijn uitslag kwam ook al na 2 dagen. Super!!

Elly de Jong

Ik kreeg na een week de uitslag met ontzettend veel uitleg.

(Bewerkt)

Proces is erg klantvriendelijk. (Mag ook wel; het is niet goedkoop.)

Proces is erg klantvriendelijk. (Mag ook wel; het is niet goedkoop.)

Vind het wel bedenkelijk dat een eerdere review van mij door Bloedwaardentest is verwijderd. In deze review vergeleek ik uitslagen van huisarts en bloedwaardentest uit dezelfde(!) bloedafname. Verschillen waren 5%, 14% en 60%. Het was een feitelijke, neutraal geformuleerde review, maar Bloedwaardentest vond het waarschijnlijk toch te kritisch en heeft de review verwijderd.

Update: De verwijderde review was op de oude website van Bloedwaardentest.nl. Nu bloedwaardentest gebruikt maakt van feedbackcompany.com, kan ik me voorstellen dat verwijderen misschien niet meer mogelijk is.

Reactie Bloedwaardentest:

Het is inderdaad niet mogelijk om een review te verwijderen, wel geeft Feedback company ons enkele dagen om eventuele klachten te verhelpen.

Tot nu toe goed