Goed. Testen worden snel thuisgestuurd en uitslagen over het algemeen sneller dan verwacht in de mail.
Karin Boes
Super snelle service en duidelijke communicatie!
Marijke
Ik kreeg voor ik de test kreeg al een mail waar ik kon gaan prikken met de brief die ik mee moest nemen. De buisjes kwamen snel erna. Alles was prima verpakt met een super duidelijke instructie. Na...Ik kreeg voor ik de test kreeg al een mail waar ik kon gaan prikken met de brief die ik mee moest nemen. De buisjes kwamen snel erna. Alles was prima verpakt met een super duidelijke instructie. Na het terugsturen werd ik zoals beloofd binnen 14 dagen gebeld over de uitslag en de vraag of ik hulp nodig had. Ik heb de test aangevraagd in overleg met mijn homeopaat. Wij zijn allebei heel tevreden over de uitslag met hele duidelijke uitleg. Ik kan het iedereen die een test nodig heeft aanbevelen.
Mascha Brendel
Snel en discreet. Zeer goed geadviseerd! Dank!
Sylvia van Waas
De test is snel geleverd met uitleg. De resultaten ook snel retour gehad.
Mijn ervaring is zeer positief. Snel en duidelijk en discreet. Niks op aan te merken.
Super ervaring!! Alles goed geregeld. Uitslag snel binnen.
Monika Muhl
Reliable, fast. I get answers to my questions as quickly as possible
Snelle en adequate levering van de bestelde testen. Duidelijke uitleg hoe alles werkt en je ontvangt redelijk snel de digitale uitslag in je e-mail. Ideaal.
Sil
De bestelde test(en) snel in huis. Testresultaten binnen een week.